Honda yeni nesil 2019 Pilot ve 2019 HR-V modellerini nihayet tanıttı. Eski modellere nazaran daha fazla teknoloji ve daha aktif güvenlik sistemleriyle donatılan araçlar Honda Sensing isimli sürüş asistan yardımcısıyla sunuluyor. Adaptif hız sabitleme, şerit takip sistemi ve çarpışma önleme gibi yenilikçi teknolojilerin standart olarak sağlanması Honda’nın farkını ortaya koyuyor.

Türkiye’de henüz satılmayan 2019 model SUV Honda Pilot‘un dış görünümü daha agresif hale getirilmiş. 9 ileri otomatik şanzımana ev sahipliği yapan araç 4G LTE ve WiFi özelliklerini de bünyesinde barındırıyor.

2019 model Honda HR-V‘den bahsedecek olursak, crossover segmentindeki aracın iki farklı pakete ev sahipliği yapacağını söyleyebiliriz: Sport ve Touring. Dış tasarımları ufaktan rütuşlanan bu paketlerde CVT şanzımanın daha da optimize edildiği belirtiliyor. Keza dört çeker AWD seçenekli araçlar daha akıcı çalışacak.

Ses yalıtımı iyileştirilen araç artık eskiye nazaran daha az sesi kabine alıyor. Elektrikten güç alan direksiyonun yanı sıra Honda Sensing teknolojisi de tüm EX paketlerde standart olarak sunulacak. Display Audio isimli araç içi eğlence sistemine ek olarak Apple CarPlay ve Android Auto ise cabası.

Çıkış tarihleri belli oldu

Honda cenahından yapılan açıklamada 2019 Pilot modelinin 16 Temmuz’da satışa sunulacağı belirtildi. 2019 HR-V ise Pilot’tan kısa bir süre sonra, 24 Temmuz’da görücüye çıkacak. Fiyat listesinin yanı sıra araçların tüm donanım paketleri de ilgili tarihler yaklaştığında kamuoyunun beğenisine sunulacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version