Yeni modellerini bir bir piyasaya sürerek otomotiv sektöründe artan rekabetten geri kalmamayı başaran Kia’nın son çıkardığı modeller arasında Forte ve Ceed yer alıyor. Fakat şimdilerdeyse Güney Koreli otomotiv üreticisi, tamamen yenilenen 2019 K900 lüks sedan modelinden bir görüntü paylaştı.

Tepeden vuran ışığın yansıttığını kadar görebildiğimiz yeni K900’ün fotoğrafı çok karanlık olsa da bu lüks aracın profil çizgilerinin kesinlikle göz alıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Bu bir ilk!

Daha önce de birçok otomobil sitesinde 2019 model K900’ün casus fotoğrafları paylaşılmıştı, ancak Kia’nın resmî olarak K900’den bir fotoğraf paylaşması ilk kez gerçekleşiyor.

Türkiye’de aktif olarak satışı gerçekleştirilmeyen K900’ün hem iç, hem de dış tasarımında radikal değişikliklerin yer alması bekleniyor. Kia bu sayede hem müşterilerin araca olan ilgisini artırmayı, hem de pazardaki diğer rakip sedan modellerine karşı koz geliştirmeyi hedefliyor.

Rakipleri çok güçlü

Kia’nın paylaştığı fotoğraf, 2017’nin Haziran ayında paylaşılan prototiple birebir benzeşiyor. Ancak 2019 K900’ün pazarda ne denli rağbet göreceği ise ayrı bir muamma. Bir diğer Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, lüks araç pazarında Genesis modeliyle uzun süredir boy gösteriyor.

Kia’nın K900 / Quoris ve K9 adlarıyla piyasaya sürdüğü yeni modelinin en büyük rakibi ise Almanlar. Audi A8, BMW 7 serisi ve Mercedes Benz’in S-Class serisinin yanı sıra Toyota’ya ait Lexus LS modeli de kesinlikle yabana atılmayacak güçlü rakipler arasında yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version