2020 model elektrikli Mini E hatchback modeli bir kez daha kameralara yakalandı! Kaportası kamuflaj malzemesiyle kaplandığı için dış görünümü hakkında kesin bir fikir sahibi olamadığımız aracı son gördüğümüzde konsept jantları aynen üzerindeydi. Bu kez AutoBlog’un casus fotoğrafçısı Mini E’nin içini de görüntülemeyi başarmış bulunuyor.

Bazı önemli değişiklikler var

Direksiyonun hemen arkasında kalan gösterge panelinin küçük bir ekranla yer değiştirmiş olması ilk etapta göze çarpıyor. Normalde diğer Mini modellerinde yuvarlak şekilli kadranlar tercih ediliyor, ancak görünüşe göre bu Mini E için geçerli değil.

Bir diğer detay ise Mini E’nin vites topuzunun yuvarlak değil, kare şeklinde olması. Bugüne dek yuvarlak olan topuzun otomatik şanzımanlı Mini E’de kareye dönmesi radikal sayılabilecek bir karar doğrusu.

Karbon fiber tercihi göze çarptı

Mini’nin iç kabinine ait geri kalan her şey ise mevcut herhangi bir modelle aynı. Havalandırma kanalları, kontrol kumandaları ve araç içi eğlence sistemi doğrudan herhangi bir Mini’den alınmış. İlginç olan ise şu, casus fotoğrafları çekilen Mini E’nin iç döşemelerinde karbon fiber tercih edilmiş. Muhtemelen bu özellik standart yerine opsiyonel olarak sunulabilir.

Çıkışı hayranlarınca merakla beklenen Mini Hardtop modelinin ise önümüzdeki yıl içinde tanıtılmasını bekliyoruz. Eğer şanslıysak bu modelde orijinal Mini E’deki gibi 204 beygir güç üretebilen motorun yer almasına şahitlik edebiliriz. Aracın 250 kilometrelik menzile sahip olması da bir diğer beklenti.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version