Makyaj çalışmasının ardından ülkemizde de duyurusu yapılan 2021 Dacia Duster modelinin, satışları tüm hızıyla devam ediyor. Birkaç farklı versiyon olarak ülkemizde satılan model için dönem dönem kampanya haberleri de geliyor. Yine böyle bir kampanya haberi daha geldi. 2021 Dacia Duster Ekim kampanyası duyuruldu.

Belli bir miktara kadar alım kolaylığı sağlayan yeni kampanya için şartlara ve kampanyanın detaylarına da geçeceğiz. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen sürücüler nasıl bir avantaj yakalayacak bakalım.

2021 Dacia Duster Ekim Kampanyası Detayları

Sınırlı sayıda araç için geçerli olduğu söylenen kampanya, Comfort 1.3 Turbo 150 beygir EDC 4X2 modeli için geçerli olacak. Bu modelin satış fiyatı 246.900 TL olarak biliniyor. İşte bu model için bir kredi kampanyası söz konusu olacak. Aracın 40 bin TL gibi bir kısmını sıfır faizli kredi olarak kullanabiliyorsunuz.

40 bin TL kredi için 12 ay vade ile geri ödeme gerçekleştirilebiliyor. Böyle hesaplandığı zaman aylık geri ödemeler de 3.378 TL olarak karşımıza çıkıyor. Tabii ki burada şöyle önemli bir detayı atlamak lazım. Aracın fiyatı 246.900 TL dedik.

Diyelim ki 2021 Dacia Duster Ekim kampanyası dahilinde aracı satın aldınız ve kredi kullandınız. Burada 206.900 TL gibi bir peşinat ödemesi gerçekleştirmek gerekiyor ki bu da hiç az bir miktar değil.

Belki ana parada eksik olan ya da bir anda tüm parayı toplu olarak vermek istemeyenler için güzel bir kampanya olabilir. Fakat ekstra bir indirim ya da farklı bir artı karşımıza çıkmıyor. Bunu da eklemiş olalım. Kredi tutarı arttığı zaman sıfır faiz imkanı için durum ne olur diyorsanız, onu da bayilere sormanız gerekecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version