Dacia Jogger, geçtiğimiz ay itibariyle ülkemizde de satışa sunuldu. Geniş hacimli bir aile arabası olarak kendisini gösteren model, sanılandan yüksek ilgi gördü. Aslında bu sınıfta çok fazla temsilci yoktu ve Dacia, baktığımız zaman güzel bir strateji uygulamış oldu. Sadece ülkemizde değil, satışa sunulduğu birçok ülkede yüksek satış rakamları elde eden model şu sıralar ise Dacia Jogger Hibrit versiyon ile gündemde.

Dacia’nın daha verimli motor çözümleri sunduğu yeni hibrit aracının çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Dacia Jogger Hibrit Ne Zaman Türkiye’de Olacak?

Paylaşılan son bilgiler ışığında değerlendirdiğimiz zaman hibrit versiyon Nisan ayında gelecek. 2023 yılının ilk çeyreğinde de gelecek diyebiliriz.

Standart versiyonun satışları zaten yüksek seyrediyor. Muhtemelen hibrit versiyonun satışları daha da yüksek olacak. Peki bu hibrit versiyon bizlere neler sunacak?

Yeni model Hibrit 140 olarak isimlendirilecek. Aracın bu şekilde isimlendirilmesinin nedeni, 140 beygirlik bir motor gücünün sunuluyor olması. Seride 4 silindirli 1.6 litrelik benzinli bir motor yer alıyor. Bunun yanında iki ayrı elektrikli motor var. Ana elektrikli motorda 50 beygirlik güç karşımıza çıkarken, diğer elektrikli ise marş jeneratörü olarak karşımıza çıkıyor.

Otomatik şanzımanla beraber satışa sunulacak olan araç, haliyle daha iyi bir yakıt verimliliği sunacak. Dacia Jogger Hibrit için tam net tüketim değerleri belli değil ama aracın 900 km kadar menzil değeri olacağı söyleniyor. Tek depo ile 900 km menzile ulaşılması da önemli.

Son dönemde yeni logoyla beraber gelen mineral gri renk seçeneği ise Dacia Jogger Hibrit için geçerli olan renk seçeneği olacak. Henüz fiyatı açıklanmayan aracın Mart ayı gibi fiyatlarının da duyurulmasını bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version