2022 Citroen e-C4 modeli, geçtiğimiz ay satışa sunuldu. Geçtiğimiz ay satış için açıklamanın yapılmasının hemen arkasından, lansman özel fiyatlarla satışlar da başlamıştı. Aracın ilk aydan sonra zamlanacağı biliniyordu.

Zira dediğimiz gibi ilk açıklanan fiyatlar lansman özel fiyatlar olarak gelmişti. Nitekim beklediğimiz oldu. Aradan 1 ay kadar bir süre bile geçmeden aracın fiyatları değişti. En ucuz elektrikli modellerden biri olarak gelen 2022 Citroen e-C4, rakiplerine göre yine uygun fiyatlı ama dediğimiz gibi zam etkisi başladı.

2022 Citroen e-C4 Fiyatı Nasıl Değişti?

Araç Türkiye’de satışa çıktığı gün açıklanan fiyatının ne olduğundan başlayalım. Geçtiğimiz ayın ortalarında yapılan duyuruda aracın fiyatı 786 bin TL olarak açıklanmıştı. Aradan geçen kısa süre içerisinde aracın fiyatı 801 bin TL seviyesine kadar yükseldi.

Aslında fiyat konusunda yine bir kampanyanın geçerli olduğunu da belirtmek lazım. 801 bin TL olarak belirlenen satış fiyatı, kampanyalı olarak gözüken satış fiyatı. Aracın kampanyası satış fiyatı şu an için 813 bin TL olarak gözüküyor.

12 bin TL gibi bir indirim durumu söz konusu. Kampanya bu ay için de devam edecek gibi duruyor.

Önümüzdeki ay için aracın fiyatının nasıl değişeceğini ise şu an için bilmek çok zor. Ek bir zam gelir mi ya da zam gelirse ne seviyede bir zam gelir kesin değil.

Başta da belirttiğimiz gibi 2022 Citroen e-C4 fiyatı çok kısa süreler içerisinde değişti. Önümüzdeki ay da yine benzer bir durum söz konusu olabilir. Artık bekleyip yeni ay fiyatlarının açıklanmasını bekleyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version