Ticari araçlar denildiği zaman ülkemizde aranan isimlerden biri haline gelen Anadolu Isuzu, son bombasını Almanya’da duyurdu. Ticari araç fuarında duyurulan yeni Anadolu Isuzu Big.e modeli, tamamen elektrikli olmasının yanında geleceğin araç teknolojileri için de güzel bir ipucu sundu desek yeridir.

Gerek tasarımsal açıdan gerekse de sahip olduğu yeni nesil teknolojiler açısından serinin ses getirecek araçlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Fuardan hemen sonra araç için bazı ek teknik özellikler de belli oldu. Dilerseniz bu özelliklerle beraber yeni Big.e modelini bir değerlendirelim.

Anadolu Isuzu Big.e Özellikleri

Şehir içi taşımacılık odaklı olarak duyurusu gerçekleştirilen yeni seri, oldukça kompakt bir yapıyla geliyor. Bu yönüyle sürüş rahatlığı da sunan modelin 1000 kg seviyesine kadar taşıma hacmi olduğunu da biliyoruz.

Şehir içi taşımacılığında kullanılacak olan modelin maksimum hız değerleri de seçilen paketlere göre değişecek. 80 km ve 60 km olmak üzere iki ayrı maksimum hız değeri olan serinin, seçilen elektrikli motoruna göre 3 adede kadar farklı kapasitelerde pil sunması çözümleri de olacak.

Maksimum menzil değeri ise 150 km seviyesinde olacak. Aracın standart priz üzerinden de şarj sunuyor olması ise şarj dolumunun kolaylaştırılması noktasında etkili olacak.

Üretimi Türkiye’de yapılacak olan Anadolu Isuzu Big.e, şu an dev market zincirlerinin de odağında bir araç olarak öne çıkıyor. E-ticaret operasyonları için de düşünülen modelin satış fiyatının ne olduğu konusunda ise bir açıklama gelmedi. Muhtemelen satış fiyatları önümüzdeki sene belli olacak.

Zira Anadolu Isuzu Big.e modelinin 2024 yılında satışa sunulması bekleniyor. Henüz aracın üretimi için de bir süre var diyebiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version