Günün birinde Bentley sahibi olup direksiyon başına geçmektense, arka koltukta oturup inanılmaz bir konfor içerisinde seyahat etmeyi tercih edeceklerin sayısı hiç de az değil. Gerçekten de bazı Bentley sahipleri için arabayı kullanmak, arka koltukta oturmaktan daha çekici gelmiyor. Haksız da sayılmazlar, özellikle yeni Bentley Flying Spur’un dokunmatik ekranlı kumandasıyla çıtayı ne kadar yükselttiğini hesaba katarsak.

Lüks otomobil markası Bentley, yeni model Flying Spur’da yer alan çok fonksiyonlu dokunmatik ekranlı kumandanın arka koltukta seyahat eden yolculara araçla ilgili birçok lüks özelliğe erişim imkânı sunduğunu açıkladı. Öyle ki yuvasından çıkarılabilen ve bir telefon gibi ele alınabilen bu kumanda, araçla ilgili birçok özelliğe hükmedebilmenizi mümkün kılıyor.

1 GB RAM’e sahip

Arka koltukta oturan yolcunun kumanda düğmesine basmasıyla birlikte konsol açılıyor ve kumanda ortaya çıkıyor. 4 çekirdekli işlemciye ve 1 GB RAM’e ev sahipliği yapan bu kumandanın dokunmatik ekranı 1280 x 720 çözünürlükte.

Yakınlık sensörü ve 3 yönlü ivme ölçere ev sahipliği yapan kumanda, ekrana dokunulduğu zaman hafifçe titreşerek geri tepkime de verebiliyor. Özetle kullanması inanılmaz zevkli ve kolay bir kumanda tasarlandığı söylenebilir.

Neredeyse her şey ayarlanabiliyor

3,200 mAh kapasiteli bataryadan güç alan kumandayı kullanarak arka koltukta oturan yolcular 13 yönlü sırt desteğini ayarlayabiliyor. Koltuk ısıtma ve soğutma, 5 farklı masaj işlevi ve dirsek ısıtma gibi özellikleri de açıp kapatabiliyor. Klimanın hızını ve sıcaklığını ayarlayıp iyonizerleri aktifleştirebilmeleri ise cabası.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version