Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber market zincirlerinin bisiklet ilanları da boy göstermeye başladı. Bu konuda sezonu açanlardan birisi de BİM oldu. Market zinciri tarafından yayınlanan yeni katalogla beraber Jeep elektrikli bisiklet modellerinin BİM marketlere geleceğini öğrendik.

Yayınlanan katalog, 2 farklı modelin geleceğini gösteriyor. Bu modellerin fiyatları da sunduğu özellikler de kendi içerisinde değişiyor. Peki hangi bisiklet modelleri var ve fiyatları neler olacak?

BİM Jeep Elektrikli Bisikletlerin Fiyatları ve Özellikleri

2 ayrı modelde fiyatlar çok büyük oranda olmasa da değişiklik gösteriyor. BİM marketlere gelen ilk modeli Jeep RX5 olarak görüyoruz.

Katlanabilir yapıda olan bu seride 36V değerinde bir bataryaya yer verilmiş. Maksimum hız olarak 25 km saat hıza kadar çıkabilen Jeep RX5, 45 km kadar menzil değeri sunuyor. Önde yer alan bilgi ekranından ise pil ve sürüş durumları konusunda detaylı bilgileri sunabiliyor. Bu modelin fiyatı 10.999 TL olarak açıklanmış.

İkinci model ise Jeep YDIII modeli. Bu modelde de yine 36V değerinde bir batarya ve yine 25 km gibi bir maksimum hız değeri görüyoruz. Biraz daha ince tekerleri ile dikkat çeken YDIII, menzil değeri konusunda da bir değişiklik sunmuyor. 45 km menzil değeri olduğunu görüyoruz. Bu modelin fiyatı ise 9.499 TL olarak açıklandı.

BİM Jeep elektrikli bisiklet modellerinde bu iki modeli göreceğiz. Jeep marka olmayan bir de KUBA model göreceğiz. Bu modelde de benzer özellikler ve 8.999 TL fiyat olacak.

Jeep elektrikli bisikletlerin satışı için ise 29 Nisan tarihini beklemek gerekecek. 29 Nisan Cuma gününden itibaren belirlenen stoklarla beraber bisikletler satışta olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version