Motosiklet pazarının lüks üyelerinden biri olarak tanıtılan CE 04 için aylar öncesinde Türkiye açıklaması gelmişti. Serinin ülkemizde de satılacağı duyurulmuş ama BMW CE 04 Türkiye fiyatı için ek bir açıklama gelmemişti.

Türkiye fiyatının ne zaman açıklanacağını merak içerisinde bekliyorduk. Beklediğimiz açıklama da Mayıs ayı itibariyle geldi. Motosiklet modelinin hem kaç farklı versiyon ile geleceği hem de fiyatlarının ne olacağı açıklandı.

BMW CE 04 Türkiye Fiyatları ve Versiyon Seçenekleri

Serinin ülkemizde iki ayrı versiyonla satılacağını belirtelim. Motor kısmında ise bir değişim söz konusu olmayacak.

İki modelde de sıvı soğutmalı senkron motor yer almakta. 42 beygir gücünde olan motorun 62 Nm değerinde de torku olduğu biliniyor. Bu motorla BMW CE 04, sadece 2.9 saniye içerisinde 50 km hıza kadar çıkabiliyor.

Fakat burada bir detay var. Maksimum hız konusunda sınırlama yapılmış. Zaten motor şehir içi kullanımları için tasarlandığından, maksimum hız değeri 120 km/s ile sınırlandırılmış durumda.

Üzerinde bir hız gerekir mi derseniz kişiden kişiye değişiklik gösterecektir. Motosiklet modelinin menzil değerine geldiğimiz zaman ise sürüş menzili olarak 130 km değeri sunulduğunu görüyoruz. Hızlı şarj destekli motosiklet, sürüşe bağlı farklı menzil değerleri de sunabiliyor.

Teknik detaylarını bir kenara bıraktığımız zaman serinin teknoloji ve donanım açısından da BMW kalitesini gösterdiğini görüyoruz.

Motosiklet modelinde 10.25 inç TFT bilgi ekranı yer alıyor ve bu ekran üzerinden tüm ayarlar yapılabiliyor. Elektronik geri vites, anahtarsız sürüş, ABS, ASC, lastik basınç kontrol sistemi, sele ısıtması, ısıtmalı elcikler gibi artıları olan serinin 3 farklı sürüş modunun yer aldığını da belirtelim.

Tüm bu özelliklerle beraber açıklanan fiyatlar için  de aşağı bir tablo ekliyor olacağız.

BMW CE 04 fiyatları

DonanımFiyatı
Sytle Avantgarde255.528 TL
Style Comfort 255.360 TL

BMW CE 04 Türkiye’de ne kadar ilgi görecek bilemeyiz ama BMW’nin söz verdiği gibi elektrikli motosiklet modelini satışa sunduğunu görmüş olduk.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version