Hiç arabanızın içinde otururken aklınızdan “Keşke şuan pizza yiyor olsaydım” dediğiniz oldu mu? Eğer olduysa iyi bir haberimiz var, çünkü Chevrolet’in araç içi eğlence sistemi artık müzikleri kontrol etmek ve navigasyonu göstermek dışında arabanıza pizza söyleyebilmenizi de mümkün kılacak! Evet, arabanın içindeki ekran üzerinden pizza söyleyebilmek artık mümkün.

Chevrolet Marketplace sistemi, isminden de anlaşılacağı üzere Amerikan otomobil üreticisinin üçüncü parti uygulama geliştiricileri için hayata geçirdiği bir sistem. Geçmişte benzinliğe gidip depoyu doldurduktan sonra araçtan hiç inmeden, ödemeyi aynı ekran üzerinden yapma fikri de yine Chevrolet’ten çıkmıştı. Bu yöntem hem güvenli, hem de rahat olmasıyla öne çıkıyordu.

Arabanın 4G bağlantısı mevcut

Fakat aynı ekran üzerinden pizza söylemek çok daha yenilikçi bir fikir gerçekten. Domino’s tarafından geliştirilen bu yeni uygulama hem şubeden, hem de kurye aracılığıyla pizza alma seçeneklerini bünyesinde barındırıyor. Üstelik akıllı telefonunuzu arabaya bağlama zorunluluğunuz da yok.

Peki bu nasıl oluyor dersiniz? Tabii ki Chevrolet’in araç içi eğlence sisteminin sahip olduğu 4G LTE veri bağlantısı sayesinde.

Menünün tamamı görüntülenemiyor

Her ne kadar kullanışlı gözüküyor olsa da Domino’s uygulamasının bazı dezavantajları mevcut. Mesela pizzanızın içeriğini isteğiniz doğrultusunda özelleştiremiyor veya Domino’s’un tüm pizza menülerine göz atamıyorsunuz. Bunun yerine kullanıcılara sıradan tarayıcı veya cep telefonu üzerinden “Hızlı Sipariş” seçeneğini değiştirme seçeneği sunulmuş durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version