Çinli markaların elektrikli araçlarının bir bir ülkemizde de satılmaya başladığı şu günlerde, DFSK’nın Seres 3 modelini bekliyorduk. Mart ayının içerisinde satışa sunulacağı iddia edilen araç için daha önce bir fiyat bilgisi ortaya çıkmıştı. Bu bilgilere göre DFSK Seres 3 fiyatı, 440 bin TL başlangıç olarak karşımıza çıkacaktı.

Fakat bugün araç için oluşturulan siteye baktığımız zaman, fiyat konusunda yeni bir broşür paylaşıldığını görüyoruz. Yeni broşür kesinlikle daha önemli zira gösterilen fiyatın beklediğimiz fiyata göre çok daha yüksek olduğunu anlıyoruz.

DFSK Seres 3 Fiyatı Nasıl?

Araç için paylaşılan broşüre baktığımız zaman, fiyatın 770.000 TL olduğunu görüyoruz. Tabii ki bu fiyat 2022 model yılı araçlardan geçerli olan fiyat olacak.

Tamamen elektrikli model için yeni ortaya çıkan fiyat bir tarafa, aracın menzil ve motor özelliklerinden de biraz söz edelim. Sonuçta elektrikli bir modelden konuşuyoruz.

DFSK Seres 3,  160 beygirlik güç sunan bir motorla geliyor. Performanslı elektrikli motor tork değeri olarak 300 Nm tork değeri açıklanmış durumda.

DFSK Seres 3 için Türkiye fiyatı

Tamamen elektrikli olan seri bu motor gücüyle beraber 9 saniyeden daha az bir sürede 100 km hıza çıkabiliyor. Burada asıl mesele ise tabii ki aracın menzili konusu.

Menzil değeri 310 km olarak açıklandı. Artık ne kadar ideal ya da ne kadar tercih edilecek kullanıcılara kalmış bir durum. Ama şu var ki serinin 30 dakikada hızlı şarj olabildiğini de belirtelim.

DFSK Seres 3 için Türkiye fiyatı ve teknik detaylar bu şekilde. Tamamen elektrikli bir model olması ve çok popüler bir segmentte yani C-SUV segmentinde yer alması, aracın ilgi göreceğini gösteriyor. Ama ilgi ne derece olacak bunu zamanla göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version