Citroen Ami, yakın zamanda ülkemizde de satışa sunulmuştu. Minik canavar tamamen elektrikli motoru ve şehir içi sürüşü için tam uyumlu olan özellikleriyle de bir hayli beğeni topladı. Ülkemizde de sevilen serinin şimdi de özel bir versiyonu olan Citroen Ami Tonic ortaya çıktı.

Standart Ami modeli için geçerli olan tüm teknik özellikleri sunuyor olsa da bu serinin önemli tasarım farkları olduğunu da söylemek lazım. Tonic modelinde nasıl farklardan söz ediyoruz bakalım.

Citroen Ami Tonic ile Neler Değişti?

Tonic modelinde yer alan tasarım değişiklikleri, aracı daha dikkat çekici bir hale getirmiş diyebiliriz. Ön kısımda farlarda biraz daha gözlüğü andıran bir yapı kullanılmış ve far çevrelerinde de sarı renk vurgulanarak öne çıkarılmış.

Tavan rayları, yeni jantlar, yan kısımda sarı renklerle oluşturulmuş olan yeni kaplama alanlarıyla beraber serinin dış yüzü biraz daha renkli ve dikkat çekici bir hale getirilmiş durumda.

Dış kısımda belli başlı değişimlerle öne çıkan ve sarı rengin hakim olduğu araç, iç kısımda da sarı renkle beraber güncellemeler sunuyor. Kapı çekme bağlarından paspaslara kadar birçok noktada sarı renk öne çıkarılmış.

Aracın teknik kısmında ise tek bir fark bile yok. Yine 45 km maksimum hız sunan elektrikli motor ile yola devam ediliyor. Menzil değerinde de bir değişim yok. Yine 75 km menzil değeri var.

Citroen Ami Tonic için yapılan bu tasarım değişiklikleri ne kadar sevilecek göreceğiz. Yeniden renklendirilen özel versiyonun ülkemizde de satılmasını bekliyoruz ama şu an için ülkemiz fiyatı değişiklik gösterir mi belli değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version