Dacia Duster modelini ne yazık ki çok fazla indirim haberleriyle göremiyoruz. Bu zaten sadece Dacia markasıyla da alakalı değil. Dönem şartlarından dolayı araçların fiyatlarında çok fazla indirim kampanyası yapılmıyor. Yine de şimdi olduğu gibi zaman zaman avantajlı kampanyalarla da karşı karşıya kalabiliyoruz.

Dacia Duster modeli için yapılan kampanya, aracın minik olsa da bir indirim almasını sağlıyor. Üstelik marka iki kampanyayı da bir araya getirmiş durumda.

Dacia Duster Şubat Ayı İndirim Kampanyası Detayları

Duster modellerinde geçerli olan kampanyanın bazı şartları var. Bir kere kampanya 2021 model yılındaki Duster modelleri için geçerli olacak. Comfort 1.3 Turbo 150 beygir EDC 4X2 modeli hariç olmak üzere 2021 model yılı Duster araçlarında geçerli bir kampanya.

Sadece seçili araçlarda ve katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olan kampanyalarda, aracın fiyatı 13.000 TL kadar indirimle sunuluyor. Küçük bir indirim olarak gözükebilir ama sonuçta bir indirim olduğunu söylemek lazım.

Diğer avantaj ise bu indirim kampanyasının Dacia Kafam Rahat kampanyasıyla birleştirilebilecek olması.

Kafa rahat kampanyası kapsamında, Dacia Finans üzerinden kredi kullandığınızda 1.500 TL yakıt hediyesi kazanıyorsunuz. Yakıt hediyesi bir yana seçili araçlar için +1 yıl uzatılmış olan garantiyi de kullanmanız mümkün oluyor.

Hem küçük miktarda yapılan indirim hem de Dacia kafam rahat kampanyası bir arada kullanıldığı için ek bir avantaj sağlıyor gibi değerlendirilebilir.

Unutmadan şu an markanın 2022 model yılı Duster modellerinin de satışta olduğunu belirtelim. İndirim 2021 modellerinde geçerli olarak sunulmuş ama stoklara 2022 modelleri de çoktan giriş yapmış durumda. Tabii ki fiyatlar da yeni model yılında daha yüksek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version