Avrupa’nın en ucuz elektrikli modeli olması beklenen Dacia Spring Electric için iyi haberler peşi sıra gelmeye başladı. İlk olarak aracın bu yıl içerisinde sunulacağı yönünde bir haber verilmişti. Şimdi ise hem aracın fiyatı belli oldu hem de yeni modelin ön siparişlerinin ne zaman açılacağı duyuruldu.

Ön sipariş tarihleri içinde paylaşılan tarihler de kendi içerisinde bir sürpriz içeriyor çünkü beklenenden çok daha erken ön siparişlerin başlayacağı ortaya çıktı.

Dacia Spring Electric Fiyatı ve Ön Sipariş Tarihi

Aracın siparişleri çok yakında açılıyor ama burada bir araya girmek lazım. Şimdilik sadece Fransa için ön siparişlerin açılacağı konusunda bilgi verildi. Diğer Avrupa ülkelerinde durum net değil. Aynı şey ülkemiz için de geçerli olacak.

Dacia Spring Electric ön sipariş tarihine gelince, 20 Mart 2021 itibariyle siparişler de alınmaya başlanacak. Ön siparişleri alınacak olan perakende versiyonu dışında Business versiyonunda Mart ayı içerisinde kayıtlarının alınması bekleniyor.

Cargo modelinin ise satışları için biraz daha beklemek gerekiyor. Bu modeller 2022 yılında trafikte yer almış olacak. Cargo versiyonunun fiyatı da değişecek.

Şu an için sunulan versiyonda Dacia Spring Electric fiyatı, 12.403 Euro olarak duyuruldu. Bu da teşviklerle beraber açıklanan bir fiyat olmasına karşın bir hayli uygun bir fiyat.

Tabii ki bu Fransa için geçerli olan satış fiyatı. Ülkemizde aracın satış fiyatının nasıl olacağı için biraz daha beklemek gerekiyor.

Ayrıca diğer Avrupa ülkelerinde de fiyatların değişmesi söz konusu olabilir. Fakat fiyatlar ne kadar değişirse değişsin bu model, Avrupa’nın en uygun fiyatlı elektrikli otomobilleri arasında yer alacak.

Zaten markanın iddiası da bu yönde. Ülkemiz fiyatları açıklandı zaman aracın detaylarını daha yakından ele alacağız.    

Share.

1 Yorum

  1. Ülkemizdeki Fiyatı = Fıransadaki SatışFiyatını tl ye çevrin*2,5 ile çarpın bunda merak edilecek ne var.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version