Fransız otomobil üreticisi Renault yeni geliştirdiği sürücüsüz otomobille gelecekte arabaların insan hayatını nasıl kolaylaştıracağına dair heyecan verici bir vizyona sahip olduğunu gösterdi. EZ-Go isimli otonom aracıyla kalabalık toplulukların ulaşım ihtiyacına akılcı bir çözüm önerisi getiren şirket, şimdilerde daha lüks bir seyahat deneyimi yaşamak isteyenlere hitap eden servisini tanıttı. Karşınızda Renault EZ-Ultimo!

EZ-Ultimo ile birlikte müşterilere sunulacak olan Uber benzeri lüks taşımacılık hizmeti bizzat Renault tarafından sağlanacak. Kişiler tasarımıyla gelecekten günümüze ışınlanmış gibi duran aracı isterlerse saatlik, isterlerse günlük kiralayabilecekler. Aşağıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere arabanın içi lüks bir salonu andırıyor.

Konforlu, rahat ve görkemli

Trafikte sürücüsüz bir şekilde hareket eden araba oldukça konforlu. Kişilerin bir otele veya havalimanına transfer edilirken rahat etmesinin amaçlandığı EZ-Ultimo, otomatik olarak açılan kapılara sahip. Kapılar açılınca koltuklar dönüyor ve yolcuyu karşılayabiliyor. Yani araca binmek ve inmek çok kolay. Yolcuların gizliliği ise cam bölmelerle sağlanıyor. Kabin içinde lüks ahşap ve deri kullanımı da göze çarpıyor.

Renault’un üçüncü girişimi

Renault’un otonom, elektrikli ve bağlantılı taşımacılık hizmetleri girişiminin üçüncü meyvesi olarak niteleyebileceğimiz EZ-Ultimo, firmanın daha önce de görücüye çıkardığı EZ-Go ve EZ-Pro isimli otonom araçlarıyla aynı platformu kullanıyor.

Aşağıda yer alan videoyu izleyerek Renault EZ-Ultimo‘nun nasıl göründüğüne ve insanların lüks ulaşım ihtiyaçlarını ne derece karşılayacağına dair fikir sahibi olabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version