Hyundai 45 Concept, yakın zamanda bir fuar tanıtımı sırasında ortaya çıkmıştı. SUV sınıfına ait olacak olan yeni aracın henüz konsept aşamasına geçilmiş olsa bile yeni serinin tasarımı ve sahip olacağı söylenen özellikleri de heyecan yaratmaya yetmişti. Bu seri ne zaman gelecek bilemiyoruz ama Hyundai 45 Concept Mini adı verilen yeni bir araç daha duyuruldu.

Buna bir araç demek ya da otomobil demek ne kadar doğru bilemiyoruz ama Hyundai böyle tanımlama yaptığı için biz de böyle kullanıyoruz. Marka aynı serinin çocuklara özel versiyonunu duyurdu. Bir akülü arabaya benzese de çok daha profesyonel olan ve mini otomobil olarak değerlendirilen modelin kendine has özellikleri var.

Hyundai 45 Concept Mini Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Çocuklara özel Hyundai konsepti üzerinden satışa sunulacak olan yeni araçlar sınırlı sayıda üretime girecek. Pil sistemi de motor sistemi de standart akülü arabalardan farklı olan modelin, maksimum olarak 7 km/s hıza çıkabileceği de açıklandı.

Plastik yerine tamamen özel bir ahşaptan üretilen modelde, gerçek spor araç koltuğunun minyatür modeli kullanıldı.

Maksimum olarak ne kadar şarj süresi sunduğu ve menzil değerleri açıklanmadı ama menzil değerlerinin de diğer akülü arabalardan ayrıldığını göreceğiz. Sınırlı üretim ile satılacak Hyundai 45 Concept Mini için fiyat kısmında da herhangi bir açıklama yok.

Muhtemelen bu hem Hyundai 45 Concept modelinin reklamı hem de beğenilen tasarımının uygulanması için seçilmiş yollardan birisi. Yani konsept araç bu tasarımla çıkmasa bile çocuklara özel olarak geliştirilen bu seriyle beraber belirlenen tasarım en azından bir versiyonda kullanılmış olacak.

Ana serinin ne zaman konsept aşamasını tamamlayacağı konusunda ise herhangi bir bilgi yok. Konsept çalışması beğenildi ama hala ne zaman gerçeğe dönüşeceği net değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version