Neden bilinmez ama ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, video oyunları araç içinde oynanabilir hale getirmenin kesinlikle iyi bir fikir olduğuna inanmış durumda. Diğer elektrikli otomobillerin aksine bugüne dek Tesla’larda nostaljik Atari oyunlarını oynayabilmek mümkündü.

Ancak görünüşe göre Tesla elini yükseltme kararı aldı ve Bethesda’nın çok sevilen Fallout Shelter oyununu da gelecekte birçok modelinde oynanabilir hale getireceğini açıkladı.

Birçok oyun Tesla’lardaki yerini alacak

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, 13 Haziran tarihinde sona eren E3 2019 kapsamında Bethesda’dan Todd Howard ile çıktığı sahnede bu heyecan verici gelişmeyi duyurdu. Buna göre yakın tarihte Fallout Shelter’a bir dizi eski Atari oyunu da eşlik edecek. Bağımsız oyun stüdyosu Studio MDHR’ın elinden çıkan Cuphead de aynı şekilde, Tesla’larda oynanabilir hale gelecek.

Tabii tüm bu oyunları oynamak için aracın güvenli bir şekilde park etmiş olması şartı var. Yani trafikte seyrederken oyun oynama gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmayacak. Market alışverişi yapan eşinizi beklerken eğlenceli vakit geçirmek için Tesla’nın keşfettiği bu ideal çözüm yöntemi, araç sahiplerinin Tesla’larını daha çok sevmelerini ve benimsemelerini de sağlamaya aday.

İlk başta mobil cihazlar için çıkmıştı

Senaryosu kıyamet sonrası hayatta kalmaya çalışan insanları yönlendirme üzerine geliştirilmiş olan Fallout Shelter ilk başlarda sadece mobil cihazlarda oynanabiliyordu. Ardından bilgisayarlara ve konsollara da uyarlanan oyun nihayetinde Tesla araçlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version