Fiat, otomobil ile sürücüyü birbirine bağlayan yeni teknolojisini ilk olarak Fiat Egea modelinde kullanmaya başladı.

Fiat’ın bağlanabilirlik teknolojisi Fiat Yol Arkadaşım Connect ile Fiat kullanıcıları artık akıllı telefon ya da bilgisayar aracılığıyla otomobillerine uzaktan bağlanıp araçlarının bilgilerine ulaşma imkanı bulabiliyorlar.

Yol Arkadaşım Connect uygulaması ile otomobilinizin tüm kontrolü artık sizde diyebiliriz! Fiat Yol Arkadaşım uygulamasıyla otomobiliniz hakkındaki tüm faydalı bilgiler pratik bir biçimde cebinize gelecek.

Fiat Yol Arkadaşım Connect Uygulaması Neler Getiriyor?

Bu sistemle otomobilin kapı ve bagaj kilitlerini açma ya da kapama, lastik basınçlarını, yakıt ve akü durumunu takip etme, geçmiş servis işlemlerinin takibinin gerçekleşmesi, online servis randevusu, aracın park konumu ve aracın sürüş detayları görülebiliyor.

Ayrıca bu sistemde sürücü ya da araç sahibi araca hız ve mesafe limiti belirleyerek bildirim alabilme, acil yol yardımı ile ambulans hizmeti alma gibi birçok fonksiyona da sahip oluyor.

Fiat Yol Arkadaşım Uygulaması Nasıl Kuruluyor?

Peki, yol arkadaşım connect uygulaması nasıl aktif hale geliyor ve nasıl kullanılıyor? Fiat Yol Arkadaşım Connect uygulaması, otomobile takılan bir cihaz ve SIM kart ile aktif hale geliyor.

Sadece Egea ile Sınırlı mı Kalacak?

Fiat Yol Arkadaşım projesi ilk etapta tüm Egea model ailesinde uygulanacak.

Önümüzdeki Haziran ayından sonra ise Fiat’ın Doblo ve Fiorino modellerinde sunulmaya başlanacak.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version