Takvim yaprakları 13 Aralık Salı gününü gösterdiğinde Xbox One ve Windows 10 PC kullanıcıları için geliştirilen Forza Horizon 4’e yeni bir paket gelecek: Fortune Island!

Macera ve heyecan dolu bu ek paketi oynamak isteyenlerin halihazırda Forza Horizon 4 Ultimate Edition, Ultimate Add-Ons Bundle veya Expansion Bundle‘a sahip olmaları gerekiyor.

Türkçeye “Talih Adası” olarak çevirebileceğimiz Fortune Island, bugüne dek Forza Horizon serilerinde eşine rastlanmadık kadar kapsamlı ve köklü bir paket. Paketi satın alan oyuncular Laufey’s Throne dağının dolambaçlı yollarında uçurumdan düşmeden yol almaya çalışacak, Needle Climb bölümünde de en uzun süre drift atarak birinci olmak için mücadele edecekler.

Keşfedilecek diğer mekanlar arasında ise nefes kesici güzellikteki Oldlarch Ormanı’nın yanı sıra Fenholm’un gizemli köyleri de yer alıyor.

Fortune Island’ın ekstrem arazisi zaten yeteri kadar zorlu, buna bir de oyunu çok daha eğlenceli kılan farklı hava durumları eşlik edecek. Asfalt yarışlarına ek olarak Cross Country ve Drift Zones modları da oyuncular tarafından oynanabilecek. Yağmur, şimşek, rüzgar ve kar gibi etkenler mevcut yarışları çok daha zorlu hale getirecek.

Bu arada “Talih Adası” isminin seçimi tesadüf değil, çünkü haritalardaki gizli bazı bölümlerde çeşitli hazine sandıkları ve özel etkinlikler yer alıyor.

10 yeni model eklendi

Paketle birlikte oyuna 10 farklı yeni modelin eklendiği bilgisini paylaşmakta da fayda var. Bu araçların başında İtalyan lüks otomobil üreticisinin ilk SUV modeli olan 2019 Lamborghini Urus geliyor. 2018 BMW M5, 2017 Ram 1500 Rebel TRX Concept, 2002 Koenigsegg CC8S ve daha nicesi ise oyuncuları bekliyor olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version