Çıkışını gerçekleştirdiği günden bu yana 1 yılı aşkın süre geçmiş olmasına rağmen geliştiricisi halen daha Forza Horizon 4 için güncelleme çıkarmaya devam ediyor. Oyuna yapılan son müdahale, Eliminator Modu’na yeni arabaların eklenmesi ve çeşitli hataların giderilmesi yönünde oldu. Böylece oyuncular sanal garajlarına çok talep edilen performans canavarı araçları dahil edebilecekler.

Otomotiv sektörüyle yakından ilgilenenlerin mutlaka anımsayacağı dört yeni araç oyundaki yerini aldı. Bunların ilki, Forza forumlarında oyuna eklenmesi en çok istenen arabaların başında gelen 2018 Lamborghini Huracán Performante modeli. Ardından 2006 model Hummer H1 Alpha Open Top geliyor.

Eğer nostaljik arabalardan hoşlanıyorsanız 1985 model Toyota Sprinter Trueno GT Apex veya 1964 yapımı Porsche 356 C Cabriolet Emory Special ilginizi çekecektir.

Hatırlanacağı üzere Forza Horizan 4’e ekleneceği iddia edilen 100’den fazla aracın listesi kamuoyuna sızdırılmıştı. Oyundaki yerini henüz yeni alan Huracan Performante ve Porsche 356C modelleri bu listede yer alıyordu. Yani söz konusu listenin doğru ve gerçek olduğu çıkarımında bulunabiliriz artık. Öte yandan bu, önümüzdeki aylarda oyuna bir sürü yeni araba modelinin ekleneceği anlamına da geliyor.

Bu arada daha önce de bahsettiğimiz Eliminator modu da güncellemeden nasibini aldı. Aşağıda adı geçen 9 yeni off-road odaklı otomobil artık oyuncular tarafından seçilebilecek:

Top Gear Track-Tor
Mercedes Benz Unimog
MINI X-Raid
Hummer H1 Open Top
Quartz Regalia D
M12S Warthog CST
Jeep Wrangler DD
Funco F9
Isha’s Off-Road Taxi

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version