Hyundai sahipliğindeki lüks otomobil markası Genesis, bünyesinde birkaç farklı modele yer veren butik bir üretici. Son çıkan Genesis G70 modeli de markanın benimsemiş olduğu “Athletic Elegance” isimli tasarım felsefesini başarıyla yansıtıyor. Tamamen sürücü odaklı tasarlanan bir kabin içine ev sahipliği yapan modelde birçok gelişmiş güvenlik önlemi de mevcut.

Arabanın dikkat çeken en önemli avantajı ise sahip olduğu 10.25 inç büyüklüğündeki eğlence ekranı. Bu ekranı diğerlerinden farklı kılan özelliği ise OTA güncellemesi alabiliyor oluşu. Yani yarın bir gün navigasyondaki haritayı güncellemek veya sürüm yükseltmesi yapmak için yetkili servise gitme zorunluluğu ortadan kaldırılmış. Tıpkı Tesla’larda olduğu gibi.

Haberin içinde fotoğraflarını gördüğünüz G70, önümüzdeki ay Güney Kore’de satışa sunulacak. Atletik tasarıma sahip bu lüks spor sedan, dinamik bir sürüş deneyimi ve sınıfının öncüsü güvenlik önlemleri vaat ediyor.

Sürtünme kat sayısı azaltılmış

Arabanın dış görünümü de yeniden tasarlanmış. Sportif ve hırçın bir görünüm oluşturan ön ızgara G70’e “Benim” dedirtiyor. Sürtünme kat sayısını azaltarak yakıt verimliliğini artırmayı amaçlayan Genesis bu doğrultuda yan hava kanalları oluşturmuş.

Gövde rengini taşıyan arka difüzörler ve oval egzoz uçlarının bulunduğu aracın içi adeta bir savaş uçağının kokpitini andırıyor. Daha önce de bahsettiğimiz 10.25 inçlik yeni eğlence ekranı da arabadaki yerini almış durumda. Bu ekranda Genesis UI adını taşıyan özel bir eğlence sistemi yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version