Japon otomobil devi Honda ülkemizde satışı olmayan Passport isimli SUV modelini yeniledi. Çok değil, geçtiğimiz gün ABD’deki bayilerde yerini alan 2021 Passport modelinde yeni Display Audio sistemi yer alıyor. Apple CarPlay ve Android Auto uygulamalarını destekleyen bu sistem sayesinde sürücüler seyahat halindeyken telefonlarını araç içi eğlence ekranına bağlayabilecekler.

Farklı çekiş opsiyonlarıyla satışa çıkacak olan arabanın en ekonomik versiyonu, 2WD yani iki çeker olanı. Sürekli dört çeker (AWD) sürüm de opsiyonel olarak alıcılar tarafından tercih edilebilecek. Giriş seviyesi 2021 Passport Sport 2WD modeli fiyatının ise 33 bin 710 dolardan başlayacağı açıklandı.

Passport Sport AWD için istenen rakam ise 35 bin 710 dolar. Bir üst pakete çıkıldığında ise karşımıza Passport EX-L çıkıyor. Bu modelin 2WD versiyonu 37 bin 730 dolar, AWD versiyonu ise 39 bin 730 dolar.

Passport Touring 2WD için 40 bin 600 dolarlık bir fiyat etiketi belirlenmiş. AWD versiyonu 42 bin 600 dolar olan modelin en üst paketinde ise sadece sürekli dört çeker satılan Passport Elite yer alıyor. Bu modelin fiyatı da 45 bin 100 dolar olarak açıklandı. Ayrıca Sport paketinde Apple CarPlay ve Android Auto desteğinin bulunmadığını belirtmiş olalım.

Honda Sensing sürüş güvenliği ve sürücü asistanı sistemleri ise tüm sürümlerde standart olarak yer alıyor. Aynı şekilde Sport paketinin üstündeki tüm paketlerde kör nokta uyarı sistemleri de mevcut. Bunun dışında tüm modellerde 280 beygirlik V6 motor ve 9 ileri otomatik şanzıman tercih edilmiş.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version