Daha çok 4×4 arazi araçlarıyla ilgili yaptığı modifikasyon projeleriyle tanıdığımız Icon şirketi, dünyanın en pahalı ve şık görünümlü off-road modellerini ortaya çıkararak hayranlık uyandırmayı sürdürüyor. Şimdilerde firmanın üretim hattından inen son araç ise Icon BR oldu. Bu modelin dış tasarımına bakanlar doğrudan Ford Bronco modelini hatırlayacaklardır.

Gerçekten de Icon BR adını taşıyan bu model, nostaljik Ford Bronco‘nun evrim geçirmiş halinden başkası değil.

An itibariyle ABD’li müşteriler Icon‘un çok nadir bulunan Bronco‘ları nasıl temin ettiğiniz merak ediyor. Icon BR‘yi satın almak isteyenler birçok farklı kapı ve gövde konfigürasyonu arasından istediklerini de tercih edebiliyorlar. Soft top ve hard top gibi çeşitli seçenekler sunulmuş durumda. Keza parlak veya mat olmak üzere onlarca değişik renk de müşterinin beğenisine kalmış.

V8 motora ev sahipliği yapıyor

Her bir Icon BR’nin dışına hakim olan nostaljik ve yaşlı görüntünün altında modern bir motor teknolojisi yatıyor. Enjeksiyonlu V8 motorun yanı sıra 5 ileri manuel şanzıman standart olarak sunulurken, dileyenler opsiyonel olarak otomatik şanzıman seçeneğinden faydalanabiliyorlar. Keza ön ve arka süspansiyonlarda da önemli iyileştirmeler söz konusu.

Tüm bunların dışında Brembo fren kaliperleri, spor süspansiyonlar, özel iç dizayn, navigasyon ve ses sistemleri gibi onlarca seçenekle Icon BR’leri özelleştirebilmek mümkün. Bu muhteşem modellerin fiyatları ise dudak uçuklatıcı seviyede: 200 bin dolar!

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version