Butik spor otomobil üreticisi Koenigsegg, İsviçre’de yeni showroom mağazasını açtı. Bu önemli açılışın şerefine de çok sevilen performans odaklı Jesko modeli için göz alıcı güzellikte fotoğraflar çektirildi. Bugüne dek Jesko modelinin elimizde sadece otomobil fuarlarında ve stüdyo ortamında çekilen fotoğrafları vardı.

Tamirhanesi de mevcut

Koenigsegg geçtiğimiz ay, 22 Mart tarihinde İsviçre’nin Lucerne şehrindeki yeni mağazasının kapılarını ziyaretçilere açtı. Markanın açtığı en son yetkili bayi olma özelliğini taşıyan mağazanın içinde Koenigsegg’in süper spor arabalarının yanı sıra bir de tamirhane bulunuyor.

“Carage” adı verilen ve açılışa özel süslemelerle donatılan bayide mevcut bulunan arabaların arasında Koenigsegg Agera R Speed Racer, CC8S, CCXR Edition, Trevita ve full karbon yapılı Regera modelleri bulunuyor.

Aston Martin, Jaguar, Maserati ve Porsche gibi rakip markalara ait modellerin de bulunduğu showroomun en gözde arabası ise kuşkusuz Koenigsegg Jesko oldu.

İsviçre’nin dağlarında çekildi

Hatırlanacağı üzere Jesko modeli ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı. Aradan geçen uzun sürenin ardından süper spor araba yüksek dağlarda temiz nefes alma fırsatını yakaladı. Eric Griess ve Steven Wade isimli fotoğrafçılar İsviçre’nin muhteşem dağları, yeşil çimenleri ve Lucerne Gölü etrafında yakaladıkları göz alıcı kareleri kamuoyuyla paylaştılar.

Jesko’nun diğer fotoğraflarına aşağıdaki galeriden bakabilirsiniz. Ancak bu muhteşem güzellikteki süper arabaya aşık olmamaya çalışın, çünkü tüm Jesko’lar şimdiden satıldı bile!

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version