Kuba S15 elektrikli bisiklet, zaman zaman BİM marketler üzerinden satışa sunuluyor. Özellikle son bir kaç aydır bisikletin sık sık satışa sunulduğunu gördük. Fiyat konusunda da nispeten uygun fiyatlı diyebileceğimiz model, haliyle tüketicilerin de ilgisini çekiyor.

Bu yazımızda da Kuba S15 elektrikli bisiklette nasıl özellikler olduğunu inceleyeceğiz. Tabii ki bunun yanında serinin fiyatını da değerlendireceğiz. BİM satışlarından da ayrıca konuşmak gerekiyor.

Kuba S15 Elektrikli Bisiklet Özellikleri Neler?

Gidon ve koltuk kısmı standartlara göre biraz daha yüksek olan elektrikli bisiklet, genel tasarım açısından da güzel bir havaya sahip diyebiliriz. Hem ön kısımda hem de arka kısımda ek çamurluklar kullanılması da güzel bir artı diyebiliriz.

Ağırlık olarak 20 kg gibi bir değere sahip olan elektrikli bisiklet, jant kısmında ise 16 inçlik bir jant sunmakta. 16 inçlik alüminyum jantlar dışında bisikletin tekerlerinin de kalın olduğunu belirtelim.

Gelelim bisikletin teknik özellikler konusunda neler sunduğuna. Şehir içi kullanımlar için ideal olan Kuba S15 elektrikli bisiklet, 36V 7.8AH pil ile 25 km ile 35 km arasında bir menzil değerine sahip. Kullanım durumuna göre menzil değerinde bir değişim söz konusu.

Maksimum hız kısmında ise 25 km gibi bir değere yer verilmiş. Çok güçlü bir motoru olduğunu söyleyemeyiz ama şehir içi kullanım için düşünüldüğü zaman büyük oranda ulaşıma yardımcı olacaktır.

Burada şarj süresi de dikkat çekici. Bisiklet, 3-4 saatlik bir süre içerisinde şarj oluyor. Ayrıca ön kısımda şarj durum bilgisini de görebiliyorsunuz.

BİM Kuba S15 Elektrikli Bisiklet Fiyatı Ne?

20 Ocak 2023 sonrasında BİM’de de satışa çıkacak olan bisiklet için belirlenen fiyat 6.499 TL. Stoklar konusunda herhangi bir bilgimiz yok ama bisikleti sadece BİM üzerinden değil, e-ticaret sitelerinden de alabiliyorsunuz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version