İngiliz lüks spor otomobil markası Lotus, Elise ve Exige V6 modeli sahipleri için yeni ve heyecan verici bir ürün geliştirdiğini duyurdu. Henüz çiçeği burnundaki Dijital Gösterge Paketi isimli bu gösterge ekranı ‘tak çalıştır’ şeklinde, gayet kolay bir şekilde mevcut araçlara monte edilebiliyor.

Göstergenin tek olayı 6 inç büyüklüğündeki renkli ekrana sahip olması değil. Aynı zamanda tüm dünya genelinde 4 binden fazla yarış pistinin haritası ve pist bilgileri cihaza önceden yüklenmiş durumda.

Pistin tozunu atmak isteyenler için

Lotus’un “Sürücüler için” mottosu doğrultusunda geliştirilen yeni dijital gösterge kiti 2008 ve sonrasında üretilen tüm Lotus Elise ve Exige V6 modelleriyle uyumlu çalışıyor.

Lotus Satış Sonrası Müdürü Chris Hinks, “Müşterilerimizin Lotus marka arabaların motor spor geçmişiyle gurur duyduklarını biliyoruz. Arabalarını pistte kullanmaktan hoşlandıklarının da farkındayız” dedi ve ekledi: Araç sahipleri Dijital Gösterge Paketi’ni Elise veya Exige modellerine takarak bu müthiş deneyimi daha da iyileştirebilecekler.

Montajı gayet kolay

Şaşırtıcı ama gerçek: Bu yeni gösterge ekranını Elise veya Exige’in paneline takmak şaşırtıcı derecede basit. Tabii bunun için öncelikle fabrika çıkışı göstergeyi sökmek gerekecek. Fakat sonrasında montajı hiç de zor sayılmaz. Elise ve Exige’nin satıldığı tüm pazarlarda yeni nesil Dijital Gösterge Paketi satın alınabilecek bu arada.

Fiyatı hiç de ucuz değil

Lotus’un yeni dijital göstergesinin fiyatı 1,845 dolar olarak belirlendi. İki yıl garantili olan gösterge Lotus Exige veya V6 Elise’i olanlar için kaçırılmamalı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version