Hyundai’nin makyajlanan yeni Tucson modeli ilk kez görüntülendi. Avrupa’da soğuk hava testine tabi tutulurken kamuflajla gizlenen model casus kameralara yakalandı.

Geçtiğimiz hafta çeşitli otomobil sitelerinde yayınlanan prototipten çok farklı görünen yeni Tucson’da önemli değişiklikler göze çarpıyor. Boyutu daha da büyüyen çelik jantlar, LED farlar ve geniş hacmiyle Güney Koreli otomotiv devinin makyajlanmış SUV’un dikkat çeken değişiklikleri arasında.

Geçtiğimiz aylarda Kona modelini tanıtan Hyundai, yeni Tucson’da da muhtemelen Kona’da tercih ettiği çift parçalı far tasarımını kullanacak. Üst bölümde yer alan LED farlar gün boyu açık kalırken, hava karardığında alttaki büyük farlar devreye girecek.

Tucson’un dört bir yanı bezlerle örtüldüğü için net bir çıkarım yapabilmek güç olsa da, örtünün altında kalan kısımda daha büyük bir farın varlığı kesin gibi. Öte yandan Kona’da ön tamponun ortasında konumlandırılan sis farları, makyajlanmış Tucson’da farın hemen altında yer alacak.

Aracın arka kısmına baktığımızda ise revize edilen LED stop lambaları göze çarpıyor. Arka ve ön tamponlarda yapılan değişikliklerle birlikte Hyundai’nin en son geliştirdiği araç içi eğlence ve bilgilendirme sisteminin de yeni Tucson’da yer alması kuvvetle muhtemel.

Birden çok paketle müşterilerin beğenisine sunulması planlanan yeni Hyundai Tucson’un en üst modeli Highlander adı altında satılacak. Bu pakette gelişmiş güvenlik önlemlerinin aynı sıra sürücü asistanı yazılımların bulunması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version