Mercedes, Pekin’de gerçekleştirilen Auto China 2018’de Mercedes A Serisi L Sedan‘ın dünya lansmanını yaptı.

Sadece Çin’de üretilecek olan A Serisi L Sedan, A Serisi’nden tanıdığımız yüze sahip. Aracın şık arka tasarımında yatay stop lambaları ve bagaj tasarımıyla dinamik bir görünüm sunuyor.

A Serisi L Sedan, A Serisi HB’ye göre 6 cm daha uzun (2729 mm yerine 2789 mm) dingil mesafesine sahip. 4609 mm uzunluğundaki A Serisi L Sedan, CLA’dan 31 mm daha kısa.

Bu araçta görev yapan 1,33 litre hacimli benzinli motorda 136 HP ve 163 HP’lik güç seçenekleri var. İlerleyen zamanda 2,0 litrelik 4 silindirli benzinli motor ve çift kavramalı 7G-DCT otomatik şanzımanın da yer alacağı belirtiliyor.

MBUX bilgi ve eğlence sistemi ve yeni nesil sürüş destek sistemlerine sahip A Serisi Sedan’ın içinde 64 renk alternatif sunan ambiyans aydınlatması da yer alıyor.

2018’in ikinci yarısında Çin’de pazara sunulacak A Serisi L Sedan’ın normal dingil mesafeli standart versiyonu ise aynı dönemde Avrupa’da yollara çıkacak.

Mercedes A Serisi L Sedan Ne Zaman Türkiye’de Olacak?

A Serisi Sedan’ın Aralık 2018’den itibaren Türkiye’de olması planlanıyor.

Ayrıca Mercedes, Auto China 2018’de Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury konsepti ile birlikte yine Çin pazarına özel olan C Serisi Long modellerini tanıttı.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version