Geçtiğimiz gün Mercedes Benz‘in yeni elektrikli otomobili EQ C‘ye ait “Mystik Rear“, yani “Gizemli Arka” başlığını taşıyan tanıtım videosunun yayınladığını haberleştirmiştik. Ondan sadece bir gün önce de Alman lüks otomobil üreticisi, elektrikli crossover modelinin LED aydınlatmalarını gösteren bir başka videoyu yayınlamıştı. Şimdilerdeyse şirket “Mystic Interior(İç dizayn) başlığını taşıyan yeni videoyu YouTube‘a yükledi.

Bahsi geçen videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=9ChRiUf70AE

Zifiri karanlıkla başlayan videoda bir anda ekranlar aydınlanıyor ve EQ C’nin çok güzel tasarlanan iç dizaynı görülüyor. Bilindiği üzere EQ, Mercedes Benz’in yeni nesil elektrikli otomobil modellerinin dahil olacağı bir seri. Bu serinin ilk üyesi de EQ C olacak.

Kısa videoda önemli detaylar var

Süre olarak hayli kısa tutulan videoda gösterilen EQ C’nin iç döşemeleri bize şunu gösteriyor: Mercedes, yeni nesil elektrikli otomobil modellerinde işi abartıp tüm butonları ortadan kaldırarak dijital ekranlara taşıma yolunu tercih etmeyecek.

Elbette videoda göze çarpan en önemli şey sürücünün önündeki kadranla araç içi eğlence ekranının birleşmiş olması. Yatay eksende hayli uzayan bu ekran eşine az rastlanır bir tasarıma sahip. Ancak bununla birlikte klima ayarları ve aracın diğer butonları halen fiziksel olarak erişilebilir durumda.

Salı günü araç tanıtılacak

Mercedes Benz, EQ C’nin resmî tanıtımını önümüzdeki Salı günü Stockholm‘de gerçekleştirecek. O gün gelene kadar bir dizi yeni tanıtım filminin yayınlanmasına şahit olabiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version