Mercedes Benz, elektrikli otomobiller için oluşturduğu yeni EQ markası altında konumlandırılacak ilk modeliyle ilgili gizemli tanıtım filmleri yayınlamaya başladı. EQ C ismi verilecek olan crossover SUV modelinin resmî tanıtımı 4 Eylül tarihinde Stockholm’de gerçekleştirilecek.

Ancak görünüşe göre Mercedes, EQ C ile ilgili heyecan oluşturmak için bir dizi tanıtım filmini erkenden yayınlama kararı aldı. “Mistik detaylar” adı verilen ilk tanıtım filminde yeni EQ C’nin farları görüntülenmişti. Şimdi ise “Mistik arka” ismini taşıyan ikinci bir film görücüye çıktı. Adından da anlaşılacağı üzere bu videoda EQ C’nin arka tamponu ve bagaj kısmı görüldü. Aracın imzası haline gelen arka stop lambaları da göze çarptı.

Bahsi geçen videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Arka stop lambalarının bagajın her iki yanına doğru uzandığı görülebiliyor. Bu ince çizgilerin hemen altında üç noktalı Mercedes amblemi konumlandırılmış. En üstte ise aracın tavanına yakın pozisyon alan fren lambası yer alıyor. Kısa süre sonra da video kararmaya başlayıp sona eriyor.

Yeni videolar da yolda olabilir

İlk başta aracın ön tasarımıyla başlayan bu video serisine EQ C‘nin arka bagajının da dahil olması, ilerleyen günlerde başka yeni tanıtım filmlerinin de görücüye çıkabileceğinin işaretçisi olabilir. Bakalım, aracın teknik detaylarının olanca netliğiyle açıklanacağı Salı gününe kadar EQ C ile alakalı başka ne tür videolar YouTube’daki yerini alacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version