Zor günleri geride bırakmak isteyen İngiliz MG, Çin kontrolünde eski günleri için hazırlıklar yapmaya başladı. Elektrikli araç dönüşümünü çok iyi değerlendiren ve elektrikli araçlara doğru bir yönelme gösteren marka, Şangay Otomobil Fuarı için yeni bir canavar daha hazırladı. MG Cyberster olarak isimlendirilecek olan yeni performans modeli, elektrikli araçlar içerisinde en performanslı modellerden de biri olacak.

Aracın teknik verileri için bazı tahminler ortaya çıkarken, yakın zamanda bu seriden ilk görseller de paylaşıldı.

Başlıkta roket ifadesini kullandım çünkü paylaşılan görsellere baktığımızda tam bir yer roketi görüyoruz. Çok iddialı tasarım ve çok güçlü bir araca hazırlık var.

MG Cyberster Tasarımı ve Bildiğimiz Teknik Detaylar

Magic Eye ışıklandırma sistemi olarak isimlendirilen özel bir far tasarımı kullanacak araç, bir hayli yere yakın olacak. Aynı zamanda tekerlerin geniş tutulduğunu göreceğiz.

Performans serilerinden tanıdığımız bu yapı iç kısma da taşınacak. 2 kişilik MG Cyberster, iç kısımda da geniş bir alan ve dev ekranlar sunacak.

Direksiyon ise alıştığımız direksiyonlardan çok uzak. F1 tarzı direksiyon yapısı geliyor.

Zaten öndeki dijital ekran da tam olarak bu kısma göre ayarlanmış diyebiliriz. Bu kez sürücü ve yolcu alanının ayrımını iyi yapan MG, iki tarafa da geniş bir alan bırakmış.

Tasarımı zaten konuşan aracın, performans değerlerine ilişkin de bazı iddialı bilgiler var. Ön sızıntılara göre güçlü elektrikli motor sadece 3 saniye içerisinde aracı 100 km hıza ulaştırabilecek.

Maksimum hız ne olacak gibi bilgiler yok ama şu var ki menzil konusunda önemli bir değişiklik bekleniyor. Aracın menzili 800 km civarlarında olacak.

Kullanılacak motor, yeni tasarım dilinin detayları ve daha fazlasını 21 Nisan tanıtımında aktaracağız. Şimdilik paylaşılan görselleri sunalım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version