Yeni üretilecek olan tüm Mini modellerinde artık dahili 4G bağlantı teknolojisi yer alacak. BMW’nin bir alt markası olan Mini, bu yılın Mart ayından itibaren tüm yeni modellerde Mini Connected servisine yer verme kararı aldı. Bu teknoloji sayesinde araçlarla internet üzerinden uzak bağlantı kurabilmek ve iletişim kurabilmek mümkün hale gelecek.

Mini Online servisi de yayına başlıyor

Araçla etkileşime girme fırsatı sunan Mini Connected servisi, iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara yüklenecek bir uygulamayla kullanılıyor. Akıllı Acil Arama ve Teleservis bilgilerinin yanı sıra gerçek zamanlı trafik bilgisi ve harita güncellemeleri de Mini Online üzerinden gerçekleştirilecek. Özellikle navigasyon güncellemeleri için teknik servisi ziyaret etmek zorunda kalmamak, kesinlikle güzel bir yenilik.

Seyahatiniz hakkında detaylı bilgiler sunacak

Mobil uygulamada yer alan bir butona bastıktan sonra aracın bulunduğu bölge ve adres bilgisinden tutun, seyahatin daha keyifli geçmesine imkân tanıyacak pratik ipuçları da kullanıcıların karşısına çıkacak. Mesela yol üstünde görülmesi gereken turistik noktalar buna dahil.

Akıllı telefon üzerinden arabanın kapılarını kilitlemek, varış noktasına ait lokasyon bilgilerini telefonla arabaya göndermek ve bildirim takibini sağlamak gibi birçok yenilik de Mini’lere getirilen 4G bağlantı desteği sayesinde mümkün hale gelecek.

Elektrikli Mini modelleri için şarj dolum süresi ve şarj istasyonu arama gibi birçok yenilik de mobil uygulamada yer alacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version