Yurtdışında hayli yaygın olan bir faaliyet ağına sahip olan casus kameramanlar sağolsun, artık Mini’nin son elektrikli modelini görmek için süren bekleyiş nihayete ermiş bulunuyor. Tamamen elektrikten güç alan 2020 Mini Cooper S E test esnasında kameralara yakalandı ve aracın olanca güzelliğini ancak bu şekilde görme fırsatı bulduk.

Muhtemelen basın ve pazarlama faaliyetleri için dışarıya çıkarılan araba, 2019 model Mini Cooper hatchback ve üstü açılır modelinden pek de farklı gözükmüyor. Ancak kendine has ve özgün bazı özellikleri var elbette.

Elektrikli olduğuna dair vurgular mevcut

Aracın ön cephesine baktığınız zaman muhtemelen siz de bizim gibi ızgaranın tamamen doldurulmuş, kapatılmış olduğunu fark edebilirsiniz. Ortasından cırtlak sarı renkli bir şerit geçen ızgara, Mini’nin içten yanmalı motorlu versiyonundaki ızgara parçasının ters çevrilmiş yüzünü andırıyor.

Arabanın elektrikten güç aldığını simgeleyen yuvarlak renkli bir madalyon da ızgaraya iliştirilmiş. Bunun dışında dış görünüm itibariyle dikkat çeken bir diğer yenilik de benzin kapağının üzerine fiş simgesinin girintili bir şekilde işlenmiş olması.

Henüz seri üretime girmeyen araba prototip aşamasındayken görme imkânı bulduğumuz asimetrik parçalı jantlar da 2020 Mini Cooper S E‘de karşımıza çıkıyor.

Standart Mini ile çok benzeşiyor

Bunun dışında geriye kalan metal gövde paneli, tamponlar, ön ve arka aydınlatmalar, pencereler ve daha birçok detay sıradan Mini’den ödünç alınmış. Kaputun üzerindeki havalandırma kanalı da buna dahil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version