Opel, Mart ayı bitmeden yeni satış kampanyalarıyla sürücülerin karşısına çıkıyor. Yeni bir araç almak isteyenler için ek avantajlar sağlayacak olan kampanyalara Opel Corsa modeli de dahil edilmiş durumda. Opel Corsa Mart 2022 kampanyasının detaylarını da sizlerle paylaşacağız. Nasıl bir avantaj sağlanıyor ve ödeme konusunda ek artılar neler bunlara detaylı olarak bakalım.

Opel Corsa Mart 2022 Kampanyasının Tüm Detayları

Corsa modelleri için geçerli olan kampanya tüm paketleri kapsamıyor. Önce bunu belirterek başlayalım. Seçili olan kampanyanın sadece Edition ve Elegance donanım paketleri için geçerli olduğunu ve sınırlı stoklarla geçerli olduğunu ekleyelim.

Sürücülerin biraz sonra sayacağımız fırsatlardan yararlanması için kampanya anlaşmalı bayilerden, kampanya için belirlenen donanım paketlerinde araçları tercih etmesi gerekiyor.

Kampanyanın detaylarına geçiş yaptığımız zaman ise, bir kredi fırsatı sunulduğunu görmekteyiz.

Sürücüler 60.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. 12 ay vade ile kullanılacak olan kredi için sunulan faiz oranı ise %0.99 seviyesinde. Böyle bakıldığı zaman 5.400 TL gibi aylık taksitlerle krediyi ödeyebiliyorsunuz.

Bunun dışında serinin fiyatlarının da şu an için 330.400 TL’den başladığını da belirtelim. Evet çok ciddi bir fiyat artışı durumu var ama en azından kredi kullanımı konusunda bir miktar faiz avantajı sunulmuş durumda.

Opel Corsa Mart 2022 kampanyası için detaylar bu şekilde. Bol indirimlerin ve düşük faizlerin olduğu daha geniş kampanyalar görmek isteriz ama otomobiller için zor bir dönem olduğunu da kabul etmek lazım.

Çip sıkıntıları ve üretim sıkıntıları hala devam ediyor. Bu nedenle kampanyalar ufak olsa da şöyle bir dönemde ilgi çektiğini söyleyebiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version