Opel Mokka’nın yeni nesil versiyonu, geçtiğimiz aylarda satışa sunuldu. Yeni nesil versiyon için kısa süre sonra ise elektrikli bir model duyurusu yapılmıştı. Tamamen elektrikli olan Opel Mokka-e serisinin Türkiye’ye gelişi ise biraz gecikecek gibi duruyordu. Fakat öyle olmadı. Opel, hızlı davranarak yeni aracın satışlarını başlattı.

Sınırlı sayıda satışa sunulacak olan serinin belli bayilerde yer aldığını göreceğiz. Stokların sonrasında yenilenmesini bekliyoruz ama şimdilik sınırlı sayıda araç olduğu da vurgulanmakta. Peki bu seride yer alan özellikler neler? Nasıl bir kampanya artısı sunuluyor?

Opel Mokka-e Özellikleri Neler?

Aracın özellikleri bir hayli iddialı. Tasarım olarak ana seriyi olduğu gibi yansıtan araç, sürüş teknolojileriyle beraber ana seriden biraz daha ayrılıyor.

Dur kalk desteği olan hız sabitleme teknolojisi, akıllı aktif şerit takip sistemi, park pilotu özelliği gibi özellikler ise Opel Mokka-e ile beraber gelen ek özellikler.

IntelliLux LED Matrix far artısının da sunulduğu araçta, Navi Pro multimedya sisteminin yer aldığını da hatırlatmak isterim. Bu sistemde 10 inçlik multimedya ekranının başı çektiğini görüyoruz.

Opel Mokka-e Motor Özellikleri Neler?

Motor kısmı aracı, standart versiyondan ayıran kısım. Burada 136 beygir güç ile şahlanan bir elektrikli motor görüyoruz. Diğer elektrikli araçlarda olduğu gibi tork miktarı da yüksek. 260 Nm tork karşımıza çıkmakta.

Yeni nesil otomatik şanzıman sisteminin dışında aracın Spor, eko ve standart sürüş modları da yer alıyor. 100 km hızlanmasını 9.2 saniye içerisinde tamamlayabilen Opel Mokka-e için hız ise aşırı sınırlandırılmış durumda.

Maksimum hız sadece 150 km olarak belirlenmiş. Tabii ki pilden tasarruf edilmesi adına böyle bir şey yapılıyor ama ülkemizde 150 km maksimum hız sınırı ne kadar ilgi çeker bilemiyoruz.

Aracın menzil değeri de bir tık düşük. 327 km menzil var. Avantajlı olan kısım ise hızlı şarj desteğinin olması. 100 kW DC şarj desteği var.

Opel Mokka-e Türkiye Fiyatı ve Kampanya Detayları

Aracın Türkiye fiyatı 909.900 TL olarak açıklandı. Stoklar konusunda net bilgi yok ama stokların sınırlı olacağını biliyoruz. Bu arada aracın bazı satış kampanyaları da var.

Şu an için sürücülere 120 bin TL krediye 12 ay vadede %0 faiz imkanı sunuluyor. Bunun dışında 8 yıl pil garantisi ve 1 yıl kasko ile 1 yıllık e-şarj bakiyesi de veriliyor. Artık seri bu avantajlarla ne kadar tercih edilecek göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version