ÖTV güncellemesi sonrasında yaşanan fiyat düşüşleri bir yandan, yavaş yavaş sıfır otomobil modelleri için kampanyaların da açıklanmaya başladığını görüyoruz. Bir süredir sıfır modellerde kampanya göremiyorduk. İndirimlerin arkasından gelen kampanya haberlerine katılan bu kez Opel oldu. Opel Ocak ayı özel kampanyasıyla beraber 2022 yılına da kampanya ile girmiş oldu.

Sıfır modelleri tercih edecekler için az da olsa bir avantaj sağlayacak olan kampanya için detay noktalara geçmek istiyorum. Hangi modellerde nasıl bir kampanya söz konusu bakalım.

Opel Ocak Ayı Kampanyasının Detayları

Binek otomobiller için bakacak olursak, iki modelde kampanya olduğunu görüyoruz. Bunlardan birisi yeni nesliyle çok satan Mokka oldu.

Mokka modeli için sürücüler %0.99 faizli kredi imkanından yararlanabilecek. 60.000 TL kredide 12 ay vadeli ve %0.99 faizli bir kampanya sunulmuş durumda. Ayrıca Mokka serisinin 2021 model yılı için de farklı bir kampanya var.

2021 model yıllarında geçerli olmak üzere 75 bin TL için 12 ay vadeli ve sıfır faizli kredi kullanabiliyorsunuz. Bu biraz daha avantajlı bir kampanya olmuş diyebiliriz.  

2022 Mokka modeli için geçerli olan kampanya, yeni Crossland modeli için de geçerli olmuş.

Crossland modelinde de 60 bin TL için 12 ay vadeli kredi kullanabiliyorsunuz. Yine bu model için de %0.99 faizli kredi sunuluyor.

2022 modelleri için sıfır faiz diyemeyiz ama faizlerin düştüğü kesin. Sunulan kredi avantajının ödeme kolaylığı getirip getirmeyeceği tartışılır. Uzun süredir kampanyalar görmediğimizi düşünecek olursak, Opel’in Ocak ayı özel kampanyasının güzel bir gelişme olduğunu da belirtelim.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version