Huawei, son çıkardığı amiral gemisi modeli Mate 10 Pro’nun Porsche Design imzalı sürümünü kamuoyuna tanıttı. 18:9 ölçülerindeki ekranı ve 4,000 mAh bataryasıyla Mate 10 Pro halihazırda zaten dikkat çeken bir telefondu, üstüne bir de lüks Porsche Design dokunuşları eklenince ortaya muhteşem güzellikte bir cihaz çıkmış.

Hatırlanacağı üzere Porsche Design daha önce de Mate 9’u siyah renkte tasarlamıştı. Mate 10 Pro’da da cihazın rengi “derin siyah” olarak değiştirildi. Ele alındığı zaman standart Mate 10 Pro ile aynı gibi gözüküyor. Parlak siyah rengi parmak izini tutmaya meyilli olsa da cihazın çok şık durduğunu söyleyebiliriz.

18:9 oranlı 6 inçlik ekranı, kavisli camdan imal edilen arka kapağı ve parmak izi okuyucusuyla yakışıklı bir telefon modeli geliştirilmiş. Ekranın hemen altında yer alan yatay Porsche Design yazısı bile yeter!

Daha fazla depolama alanı, daha yüksek fiyat

Huawei Mate 10 Pro Porsche Design telefonunda standart modellere kıyasla daha geniş bir depolama birimi mevcut. Toplamda 256 GB alana sahip olan cihazda çift lensli arka kamera, Huawei’nin geliştirdiği Kirin 970 işlemci ve Android 8 işletim sistemi yer alıyor.

Dahası, Porsche Design tarafından tasarlanan cihazın fiyatı bir hayli uçuk. An itibariyle 1,395 € ücretle satılan cihazın yaklaşık 6.300 TL’ye tekabül ettiğini söyleyebiliriz. Vergiler hariç ortaya çıkan bu fiyat, cihazın iPhone X’ten daha pahalıya satıldığını gösteriyor. Mate 9 Porsche Design’in yok sattığını hesaba katarsak, insanların Mate 10 Pro’ya da aynı ilgiyi göstereceğini tahmin edebiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version