Eski modelleri yeni yüzüyle piyasaya sürme planları olan Renault, yakın bir zamanda Renault 5 efsanesi için yeni bir konsept model tanıtmıştı. Bu tanıtımın hemen arkasından bu kez Paris Otomobil Fuarı kapsamında Renault 4Ever Trophy modeli duyuruldu.

Yine bir efsanenin yeniden doğuşuna şahit olduğumuz model, ilk etapta konsept versiyon olarak tanıtıldı. Henüz seri üretim versiyonu ortaya çıkmış değil ama bu konsept model de geleceğe yönelik planları ortaya koyuyor. Beklentileri yükselten bir konsept ile karşı karşıya olduğumuz gerçek.

Renault 4Ever Trophy ile Sunulan Özellikler Neler?

Fuarda gösterilen model B-SUV segmentine ait olarak gelen bir model. Oldukça büyük lastikleri ve çok geniş bir body kiti olan araç, çok ince yan aynalarına sahip.

Tamamen elektrikli bir model olarak duyurulan seride motor gücü ise 137 beygir olarak açıklandı. Tabii ki bu konsept modelde yer alan motor. Seri üretim versiyonunda motor kısmında daha iyi bir seçenek görebiliriz.

Elektrikli motorun yanında pil kısmında 42 kWh değerinde bir pil kullanılmış. Aracın menzil değeri de bu pille beraber 402 km olarak belirlenmiş. Aracın boyutları düşünüldüğü zaman menzil değerinin de gayet iyi olduğunu söylemek lazım.

Öyle ki Renault 4Ever Trophy, 4160 mm uzunluğa ve 2670 mm aks mesafesine sahip olan büyük bir araç.

Seri için açıklanan tüm bu özelliklerde değişiklikler de olabilir. Zira şu an için seri üretim versiyonunu göremedik.

Seri üretim versiyonunun da 2025 yılında gelmesi ve Captur ailesinin yanında Renault 4 modellerinin de satılması bekleniyor. Seri üretim versiyon için tanıtımın ne zaman yapılacağı ise henüz açıklanmadı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version