Renault markasının elektrikli modelleri için güzel bir giriş gerçekleştiren Renault Megane E-Tech Electric, söylendiği gibi 2021 yılı bitmeden satışa sunuldu. Tabii ki henüz ülkemizde görme şansını elde edemedik ama yeni elektrikli dev için ilk fiyat bilgilerini de almış olduk.

Ülkemizde 2022 yılı içerisinde satışlarının yapılacağı söylenen aracın, yurt dışı fiyatları nasıl ve teknik özellikler hakkında neler biliyoruz biraz da bunlardan söz edelim.

Renault Megane E-Tech Electric Fiyatı Nasıl?

Aracın Fransa’da satışlarının başladığı duyuruldu. Modelin Fransa fiyatı ise 35.200 Euro olarak açıklandı. Tabii ki bir çok modelde de geçerli olduğu gibi açıklanan bu fiyat giriş seviyesinde geçerli olan fiyat.
Aracın tek bir paket seçeneğiyle sunulmadığını göreceğiz. Üst paketlere geçildiği zaman fiyat 51.400 Euro seviyesine kadar yükseliyor.

Burada en büyük avantaj ise elektrikli araçlar için Avrupa’da verilen teşvik. Fransa da bu konuda teşvik veren ülkelerden birisi. Teşvikle beraber başlangıç fiyatı 29.200 Euro seviyesine kadar düşüyor.

Peki Renault Megane E-Tech Electric modelinde nasıl motor seçenekleri var? Bu noktada seride iki ayrı motor seçeneği karşımıza çıkıyor.

En yüksek paket seçeneğinde 218 beygir değerinde ve 300 Nm tork üreten elektrikli motor karşımıza çıkarken, giriş modelinde ise 130 beygir güç üreten 250 Nm tork değeri olan motor karşımıza çıkıyor.

Bahsi geçen serinin Türkiye fiyatının ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz. Beklenti bu aracın 2022 yılı içerisinde Türkiye’de de satışa sunulacak olması. Böyle düşünüldüğü zaman yakın zamanda fiyat açıklaması da gelecektir.

Renault Megane E-Tech Electric Türkiye fiyatları için resmi açıklamalar yapıldığı zaman, aracın yeniden değerlendirmesini paylaşacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version