Uluslararası Ticari Araç Fuarı kapılarını açtı ve yeni ticari araç modelleri bir bir tanıtılmaya başlandı. Tanıtımını beklediğimiz modellerden birisi de Renault Trafic Van E-Tech idi.

Ticari araç sınıfında elektrik gücünün biraz daha öne çıkmasını sağlayacak olan serinin, motor gücü konusunda da tatmin edici bir seviyede olduğunu gördük.

Renault Trafic Van E-Tech Tasarımı ve Özellikleri

Tasarım kısmında Renault karakterini olduğu gibi yansıtan Trafic, yine karakteristik C form gündüz farlarıyla dikkat çekiyor.

Tüketicilere farklı alternatifler sunmak isteyen marka boyut kısmında ise iki ayrı seçenek ile karşımıza çıkıyor. Bir seçenekte 5.48 metre uzunluk olduğunu, bir diğer seçenekte ise 5.08 metre uzunluk olduğunu görüyoruz.

Uzunluğa göre aracın farklı ölçülerde yükseklik değerleri de var. Bir modelde 2.498 metre yükseklik bir modelde ise 1.967 metre yükseklik var. Artık taşıma kapasitesine göre farklı alternatifler sunulması mı amaç edindi bilemiyorum.

Gelelim Renault Trafic Van E-Tech serisinin motor kısmında neler sunduğuna. Tamamen elektrikli olan model, 121 beygirlik güç değeriyle karşımıza çıkıyor. 52 kWh tek batarya seçeneğiyle beraber gelen araç, menzil değerinde ise biraz düşük bir değer sunuyor.

Maksimum menzil değerinin 240 km olduğu açıklandı. Ticari bir araç olması nedeniyle menzil değerinin biraz daha düşük olması kabul edilebilir ama menzil değerinin biraz daha yüksek tutulması güzel bir avantaj sağlardı.

Şarj kısmında da standart olarak 22 kW AC şarjı destekleyen modelin ne zaman satışa sunulacağı açıklanmadı. Tabii ki satış tarihi belli olmadığından Renault Trafic Van E-Tech için satış fiyatı da duyurulmadı.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version