Yurtdışında kapış kapış giden Tesla modelleri için modifikasyon hizmetleri sağlayan sayılı firmalardan birisi de Tsportline. Tıpkı Brabus’un Mercedes modellerine yaptığı gibi, zaten çok güzel gözüken Tesla araçlarını modifiye eden firma şimdilerde sınırlı sayıda üretilecek olan Tesla Model X T Largo’yu görücüye çıkardı.

Model X’in açılır kanatlarıyla muhteşem bir görünüme kavuşan T Largo, şirketin bugüne dek tasarlamış olduğu en özel araçlar arasına dahil olmuş durumda.

Karbon fiber dokunuşları öne çıkıyor

T Largo’da göze çarpan en önemli değişiklik, arabanın stok modele kıyasla daha sportif görünüyor oluşu. Özel geliştirilen jantlar ve çeşitli parçalarda kullanılan karbon fiber, Model X’in çok daha hırçın gözükmesini sağlıyor.

Öte yandan normal Model X’ten daha geniş olduğu belirtilen T Largo sınırlı sayıda üretilecek. Sadece 20 şanslı müşteri bu araca sahip olma ayrıcalığına kavuşabilecek.

P100D üzerine inşa edildi

Model X P100D platformunu kullanan araç, her iki taraftan da stok modele kıyasla genişletilmiş. Bu sayede daha kalıplı ve oturaklı gözüken modelin body kitinde karbon fiber ve otoklav malzemeler tercih edilmiş. Simsiyah görünümüyle göz alan aracın açılır kanatlı kapı tasarımı da nefesleri kesmeye aday.

22 inç büyüklüğündeki dövmeli Tesla jantlarıyla göz alan T Largo’nun ön ızgarası, geniş yan etekleri ve arka difüzörü öne çıkıyor. Fiyatı henüz belli olmayan modifiyeli arabanın ABD ve Avrupa’da satışa çıkması söz konusu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version