Yerli otomobil TOGG için zaman yaklaşıyor. Araç 2022 itibariyle üretim hattından inecek ve artık satışta olacak. Seri üretime geçecek olan model için en çok merak edilen şey ise tabii ki aracın fiyatı. Malum araba fiyatları uçuyor. Yerli otomobilden bu konuda beklentilerimiz var. En azından fiyat avantajıyla gelmesini umut ediyoruz. İşte TOGG fiyatı için de yeni bazı açıklamalar geldi.

Tabii ki kesin bir fiyat bilgisi verilmedi ama fiyat aralıkları konusunda nasıl bir belirleme olacağı konusunda bilgiler geldi. Peki yerli otomobilde nasıl bir fiyat olacak?

TOGG Fiyatı Nasıl Olur?

Fiyat konusunda yeni bilgiler Teknofest etkinliğinde geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank etkinlik sırasında gelen soruları yanıtladı. Bu noktada gelen fiyat sorusuna ise nasıl bir çalışma olacağı noktasında bir cevap verdi.

Aracın fiyatıyla ilgili olarak gelen soruya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, aracın fiyatının şu an belli olmadığını söyleyerek cevap verdi. Bunun yanında aracın fiyatının kendi sınıfında Türkiye’de satılan diğer araçlarla yarışacak bir aralığa sahip olacağını belirtti.

Buradan anladığımız fiyat konusunda da rakipleriyle rekabet edecek olan bir aracın geleceği. Tabii ki net fiyatı bilemiyoruz. Ama satış hedefleri için de az bir zaman kaldı. Yerli otomobilin bu kısa süre içerisinde fiyatlarının da belli olmasını bekliyoruz.

Sonuçta elektrikli bir araç olması ve yerli bir araç olması, TOGG modelini öne çıkaracaktır. Buna bir de rekabetçi bir fiyat eklenecek olursa, serinin ülkemizde çok fazla tercih edileceğini düşünüyorum.

Zira aracın üzerinde yer alan teknolojiler göz doldurucu teknolojiler. Sınıfı, en çok satan araç sınıflarından. Haliyle ilginin yoğun olmasını bekliyoruz. Bakalım fiyat konusunda açıklamalar ne zaman gelecek.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version