Dünyanın abone sayısı bakımından en büyük ücretli müzik dinleme servisi Spotify, son olarak Apple‘ın CarPlay isimli araç içi eğlence sistemiyle uyumlu çalışmaya başlamasıyla gündeme gelmişti. Şimdilerdeyse dev şirketin araç içi eğlence sisteminden bağımsız bir tür müzik çalar donanımı geliştirmeyi planladığı öne sürüldü.

Verge‘de yer alan habere göre birçok Reddit kullanıcısı, Spotify’nin kendilerine bu donanımı satın almaları için teklifte bulunduğunu iddia etti. Aylık fiyatı 12,99 dolar ile 14,99 dolar arasında değişen ücretler karşılığında cihazı satın almak için kendilerine gönderilen bağlantıya tıklayan kullanıcılar, ilginç bir şekilde hata mesajıyla karşılaştılar.

Ayrıca bahsi geçen müzik çalar aletiyle ilgili bir diğer iddia da cihazın varsayılan olarak 4G bağlantı desteğine sahip olacağı yönünde.

Spotify’nin destek sayfasında gözüktü

Her ne kadar Spotify tarafından henüz resmî bir açıklama ve lansman gerçekleştirilmemiş olsa da, şirketin destek forumlarında kullanıcılara gönderilen bildirimle alakalı ufak bir duyuruya yer verildi. Spotify yöneticileri bahsi geçen bildirimin bir test olduğunu, araç içinde kullanıma hazır bir ürün hakkında bilgileri olmadıklarını açıkladılar.

Ancak kullanıcılar tarafından alınan ekran görüntülerinde Spotify’nin yeni cihazının ses komutlarını algılama yeteneğine sahip olduğu da ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda Spotify uygulamasına sesli komut özelliğinin eklenmesinin ardından gelen bu haber, iddiaların güçlenmesine de yol açtı.

Bakalım, ilerleyen günlerde Spotify cephesinden bahsi geçen donanıma dair bir açıklama gelebilir. En azından beklentiler bu yönde.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version