Çoğu insan tarafından “Milyoner dahi” diye tanınan Tesla CEO’su Elon Musk, gerçekten sıra dışı bir kişiliğe sahip. Sahip olduğu şirketlerle uzaya çıkmaya çalışan, elektrikli otomobil modelleri geliştirerek sektörün devlerine kafa tutan ve yenilenebilir enerji alanında AR-GE çalışmalarına aralıksız devam eden Musk’ın bir de The Boring Company adını verdiği ilginç bir şirketi var.

Bu şirket akıllara daha çok geliştirdikleri alev silahıyla (flamethrower) kazınmış durumda. Şimdilerdeyse firmanın yeni bir ürün daha geliştirme hazırlığında olduğu Elon Musk’ın resmî Twitter hesabından paylaşıldı.

Yaprakları sessizce temizleyecekler

Tesla’nın elektrikle çalışan sessiz bir yaprak üfleyici geliştireceğinin belirtildiği bu tweet geçtiğimiz gün paylaşıldı ve kısa sürede RT – Like rekoru kırdı. Tweet’in altını incelediğiniz zaman takipçilerinin Musk’a eğlenceli tepkiler verdiklerini de görebilirsiniz.

Bu tepkilerin büyük çoğunluğu “İyi de neden?” sorusu üzerine dönüyor. Gerçekten de mantıklı bir soru: Tesla neden böyle bir şey yapsın ki? Gerçi bu soruyu en son The Boring Company alev silahı geliştirdiğinde sormuştuk. Musk yine bir şeylerin peşinde, veya sadece biraz eğlenmek istiyor olabilir.

Tesla Model 3’ün klima sistemi kullanılabilir

Tesla’nın halihazırda Model 3’lerde kullandığı HVAC, yani klima sisteminin bir benzerini bahsi geçen yeni yaprak üfleme makinesinde kullanması söz konusu olabilir. Evlerin büyük çoğunluğunun bahçeli olduğu ABD’de ve benzeri ülkelerde yaprak üfleme makinesinin çok sevileceği ise muhakkak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version