ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla‘nın uygun fiyatlı versiyonuyla dikkat çeken Model 3 araçları, tüm dünyada ilgi çekmeye ve müşteriler tarafından satın alınmaya devam ediyor. Peki Tesla bu modelleri alıcılara nasıl teslim ediyor dersiniz?

Tabii ki Tesla’nın bir diğer elektrikli modeli olan Semi kamyonlarına yükleyerek!

Teslimatlar için mükemmel gün!

Tesla’nın otomotiv biriminin başkanı Jerome Guillen, kişisel LinkedIn hesabından Tesla Semi‘nin arkasındaki treylere bir sürü Model 3‘ün yüklendiği fotoğrafı paylaştı. Ardından “Teslimatlar için mükemmel gün” yorumunu düştü. Bu paylaşım kısa sürede yüzlerce beğeni aldı, yerli ve yabancı otomotiv blogları tarafından da haberleştirildi.

Şunu itiraf etmeliyiz ki, elektrikli otomobilleri elektrikli kamyonun taşıması gerçekten yenilikçi bir adım. Üstelik bugüne dek hiçbir elektrikli model üreticisinden böylesi bir hamle görmedik, bu ilki başarmak da yine Tesla’ya nasip oldu.

İlerleyen günlerde dünyanın dört bir yanında Tesla araçlarının elektrikli Semi’lerle taşınmasına şahitlik edebiliriz.

Musk bizzat tebrik etti

Bu arada Tesla CEO‘su Elon Musk, Twitter hesabından şirketin teslimat ekibinin Avrupa ve Çin pazarında çok iyi iş başardığını belirterek çalışan kadrosuna “Bugüne dek gördüğüm en çılgın lojistik macera. Süper memnunum!” sözleriyle teşekkür etti.

Şuan için Tesla’nın içinde bulunduğumuz 2019’un ilk çeyreğinde ne kadar araba sattığı açıklanmış değil. Umarız Musk, bu rakamlar açıklandıktan sonra da ekibini tebrik etmeyi sürdürür.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version