ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın gelecekte kamyonet modelini piyasaya sürmesi herkesin ortak beklentisi. Fakat görünen o ki ünlü YouTuber Simone Giertz, Tesla’yı daha fazla beklemek istememiş. Çekmiş olduğu robotik videolarıyla yurtdışında hatırı sayılır miktarda takipçiye sahip olan Giertz, yeni bir Model 3 satın almış ve aracı kendi çabalarıyla kamyonete dönüştürmeyi başarmış bulunuyor.

Robotik videolarıyla biliniyordu

An itibariyle 1,6 milyon kişi tarafından takip edilen kanalında onlarca farklı robot videosu yayınlayan Simone’nin olayı, makineleri eğlenceli bir şekilde tasarlıyor oluşu. Kendisi bu tür teknik ve mekanik işlemlere hiç yabancı sayılmaz doğrusu.

Mesela kendisinin geliştirdiği bir alarm robotu, suratınızı tokatlayarak uyanmanızı sağlıyor! Sizce de bu uyanmak için çok etkili bir yol değil mi?

Giertz’in Tesla Model 3’ü kamyonete nasıl dönüştürdüğüyle ilgili çektiği ikinci bir video daha var. Fakat ona geçmeden önce eğlenceli bir dille çekilen tanıtım videosunu izlemeniz daha iyi olacaktır.

Tahmin edebileceğiniz üzere Model 3’ü kamyonet yapmak için bagaj bölmesi ve arka koltuklardan vazgeçilmiş. Dış görünüm itibariyle sedan modelinin kamyonete dönüştüğünde dahi çekiciliğinden bir şey kaybetmediğini söyleyebilmek mümkün. Bu güzel modelin adı ise Tesla ile uyumlu olacak şekilde, Truckla olarak belirlenmiş. Biz beğendik!

Model 3’ün kamyonete dönüşümünü ise hemen aşağıdan izleyebilmeniz mümkün. Çayınızı ve patlamış mısırınızı mutlaka yanınıza alın, çünkü bu video tam 31 dakika uzunluğunda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version