Duyurusu yapılalı neredeyse bir sene oldu, ancak nihayet geldiğimiz noktada Fallout Shelter artık Tesla Arcade uygulamasındaki yerini almış bulunuyor. Henüz yeni yayınlanan 2020.20 sürüm numaralı güncellemede yerini alan oyun, artık park halindeki Tesla araçlarında oynanabilecek. Halihazırda Tesla’larda Cuphead, Missile Command, Stardew Valley, Super Breakout, Centipede, Asteroids, Lunar Lander ve daha birçok oyun oynanabiliyor.

Arabanın direksiyonuyla karakterleri yönlendirebilmek mümkün

Tesla Arcade geçen sene Tesla tarafından duyurusu yapılmış bir araç içi eğlence yazılımı. Konsolun ortasındaki ekran üzerinden açılabilen uygulama sayesinde araç sahipleri, arabanın içinden oynayabilecekleri oyunların bir listesine ulaşabiliyorlar.

Öyle ki bu oyunlardan bazılarında dokunmatik ekran yerine arabanın direksiyonunu kullanabiliyor, frene dahi basabiliyorsunuz. Mesela Beach Buggy Racing 2 oyununda sürdüğünüz arabayı durdurmak için Tesla’nın freni kullanılabiliyor. Kontroller bu şekilde özelleştirilmiş.

Keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak

Fallout Shelter ise yeni bir oyun sayılmaz. Halihazırda iOS ve Android telefonlarınıza yükleyerek oyunu oynamaya başlayabilmeniz mümkün. Şimdilerde Tesla’lara uyarlanan Fallout Shelter, akıllı telefon veya tablet versiyonundan farksız. Diğer tüm oyunlar gibi yalnızca aracınız park halindeyken oynayabildiğiniz bu oyun, arkadaşlarınızı veya eşinizi beklerken vakit geçirmek için ideal.

Henüz tüm modeller bu güncellemeyi almış değil. Tesla sunucularda yoğunluk olmaması için yeni yazılım güncellemesini aşama aşama dağıtıyor olabilir.

Ancak oyunun nasıl gözüktüğü hakkında fikir sahibi olmak için “JuliansRandomProject” isimli kanalın çektiği hemen yukarıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version