Togg, yerli otomobili için beklediğimiz gün geldi. Gemlik bölgesinde kurulan üretim tesisi resmen açıldı. Üretilen ilk Togg aracı da Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın kontrolünde üretim bandından indirildi. İlk aracın üretim bandından inmesinin ardından, aracın satışı için de bazı açıklamalar geldi. Togg ön sipariş tarihi de belli oldu.

Yerli ve milli otomobilimiz için en çok merak edilen konu olan satış detaylarından söz edelim ve verilen tarihlerden konuşalım.

Togg Ön Sipariş Ne Zaman Başlıyor?

Yerli otomobil için ön siparişler çok yakında başlayacak. Yapılan açıklamalara göre aracın ön siparişe açılacağı tarih 2023 Şubat ayı olacak.

Dijital platform üzerinden ve fiziksel olarak aracın siparişini oluşturmak mümkün olacak. Zaten ön siparişlerden sonra araçların çıkış yapması için de çok uzun süre beklemek gerekmeyecek.

Togg ön sipariş tarihinden sadece 1 ay sonra tamamen satışlar başlamış olacak. 2023 Mart ayının sonunda araçları yollarda görmeye başlayacağız.

Burada merak edilen bir diğer önemli kısım fiyatlar. Aslında sona gelindi ve araçlar üretime başladı ama hala net olarak fiyat bilgisi verilmedi. Aslında bakarsanız fiyat bilgisinin verilmemesi de mantıklı.

Şu an için aracın satışa çıkmasına 5 ay gibi bir süre var. 5 ay önceden yani şimdiden fiyat verilecek olursa, bu süreç içerisinde fiyatın değişmesi gerekebilir. Ayrıca şu an fiyatın verilmesi, rekabet konusunda da aracın geri plana düşmesi demek olur.

Böyle düşünüldüğü zaman, şimdilik satış fiyatlarının duyurulmaması normal. Fakat ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını da düşündüğümüz zaman, Şubat ayı içerisinde fiyatlar belli olacak diyebiliriz. Biz de merakla araç için açıklanacak paket seçeneklerini ve fiyatlarını bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version