TOGG Sedan, CES 2022 fuarında gururumuz olmayı başardı. Sedan serisinden beklediğimizden çok daha fazlasını gördük. İlk etapta 2019 yılında gösterilen model üzerinde bazı ufak değişikliklerin eklenmesini bekliyorduk.

Fakat tanıtım sonrasında gördük ki araç beklediğimizden çok daha gelişmiş bir seri olarak geldi. Sadece tasarım değişiklikleri değil, teknik açıdan motor konusunda ortaya çıkan özellikler de bizi bir hayli etkiledi.

Aracı daha yakından tanımak isteyenler için ek bir girişime daha adım atıldı. Araç için özel bir CES sayfası açıldı. Araç için açılan bu sayfayla beraber seriyi daha yakından incelemek mümkün hale geldi.

TOGG Sedan Modelini Yakından Görün

Serinin gelişimi konusunda bilgi veren sayfa, açıkçası aracın CES standı gibi hazırlanmış. Geleceğe yönelik teknolojileri ve üretim hikayesi konusunda bazı bilgileri bulabileceğiniz sayfada, aracın modellemesinin de yer aldığını ekleyelim.

Aracın modeline yaklaşarak, tasarım konusunda daha fazla bilgi alabilirsiniz. Bu kısımda küçük bir eleştirim de olacak. Açıkçası aracın 3D modelinin biraz daha başarılı tasarlanabileceğini düşünüyorum.

Aracın içini ve dış detaylarını daha iyi gösteren bir modelleme olsa sanki daha iyi olurdu. Ama onun dışında seriyi yakından görmek isteyenler için güzel bir sayfa olmuş.

Yapmanız gereken ise ekstra bir şey bulunmuyor. Burada yer alan bağlantıya giderek TOGG Sedan modeli için özel olarak hazırlanan CES 2022 sayfasını gezebilirsiniz. Burada araç hakkında biraz daha fazla bilgi almanız da mümkün olacak.

Merak edenler için şu teknik detaylar için biraz daha fazla bilgi verelim. Araçta çift elektrikli motor ve tek elektrikli motor seçenekleri olacak. Tek elektrikli modelde sadece 200 beygir güç olurken, çift elektrikli modelde ise 400 beygirlik güç değeri sunulacak.

Aracın hızı versiyon fark etmeden 180 km ile hızlandırılmış olacak. Menzil değeri ise 500 km seviyesine kadar çıkabilecek. Artık yeni modeli piyasada görmek için can atıyoruz. Bakalım seri ne zaman satışta olacak?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version